Showbiz

Dani Mocanu, enervat la culme din cauza primarului din Argeș. Manelistul i-a transmis un mesaj dur: „Bă, fii atent ce spun”

schedule 16 sept. 2023, 09:37

Dani Mocanu, enervat la culme din cauza primarului din Argeș. Manelistul i-a transmis un mesaj dur: „Bă, fii atent ce spun”
Sursa foto: Instagram Dani Mocanu

Primarul din Argeș a reușit să îl scoată din sărite pe Dani Mocanu, care nu s-a putut abține să nu îi transmită acestuia un mesaj dur. Iată ce i-a putut spune!

Ce mesaj i-a transmis Dani Mocanu primarului din Argeș

Dani Mocanu traversează o situație complicată din viața lui, după ce a fost arestat la domiciliu acuzat fiind de tentativă de omor. Acesta și-a exprimat mereu nemulțumirile pe marginea acestui subiect, iar recent primarul din Argeș a reușit să îl scoată din sărite, ceea de l-a făcut să îi transmită un mesaj clar direct pe contul lui de Instagram, unde 500 de mii de oameni îl urmăresc și au dreptul de a reacționa la afirmațiile sale. Sincer ca de fiecare dată și fără teamă de nimeni și de nimic, el i-a transmis primarului câteva dure pe care speră să ia în serios, pentru că nu i se pare deloc normal ce se întâmplă.

Manelistul a zis clar că pe el nu îl ia nimeni de „fraier”, mai ales când este vorba de libertatea sa. Ceea ce l-a deranjat, de fapt, este faptul că au trecut deja trei luni de zile de când ar fi trebuit să primească un document și deși lucrul acesta ar fi trebuit să se întâmple, conform legii, în termen de 30 de zile, nu a ajuns în posesia lui. Foarte revoltat, Dani Mocanu i-a zis bărbatului că ar putea deschide un proces împotriva lor, pentru că deși poate nu este el personal vinovat, ci doar angajații săi, nu scuză faptul că nu și-au făcut treaba.

Nu își dorește nimic mai mult decât să dea pe toată lumea în judecată, pentru că din punctul său de vedere se fac foarte multe abuzuri, iar el are dovezi care nu le-ar prinde deloc bine.

”Bă, fii atent ce spun. Eu sunt Dani Mocanu și pe mine nu mă ia nimeni de fraier. Eu nu am nimic cu nimeni, dar mă tii de trei luni cu un document pe loc. Legea spune că în termen de 30 de zile dacă nu primim răspuns, putem deschide un proces împotriva voastră. Poate nu este tu de vină, poate doar angajații tăi de doi lei, dar vă dau în judecată de la tine până la femeia de serviciu, fiind că faceți multe abuzuri și crede-mă că am dovezi de vorbiți singuri”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Având în vedere că acesta se află arestat la domiciliu de ceva vreme, oamenii legii îl vizitează în mod constant, dar sunt momente în care nici măcar nu le înțelege intenția. Manelistul s-a arătat nemulțumit și de acest aspect, despre care a vorbit cu fanii lui din mediul online, cărora le-a dat de înțeles că are un an în care nu a făcut altceva decât să își vadă de treaba lui și se amuză pe seama situației.

”Nu mi-au spus speța, mi-au zis că deocamdată este totul secret și nu îmi pot da mai multe detalii. Deci, de un an mi-am văzut doar de treaba mea, stând doar la mine în curte. Nu știu ce ar putea să mai fie. Mă bufnește râsul”, a mai zis acesta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---