Showbiz

Ce mărime poartă Oana Roman. Internauții au acuzat-o că minte: „Una mi-a zis să-i trimit eticheta”

schedule 18 ian. 2024, 11:24

Ce mărime poartă Oana Roman. Internauții au acuzat-o că minte: „Una mi-a zis să-i trimit eticheta”
Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor ei care este mărimea pe care o poartă, dar foarte mulți dintre cei care o urmăresc nu au crezut-o pe cuvânt și i-au cerut dovada.

Ce mărime poartă Oana Roman

Oana Roman petrece foarte mult timp pe rețelele sociale, pentru că preferă ca persoanele care o urmăresc să știe totul despre ea. Vedeta este foarte sinceră, doar că faptul că spune mereu lucrurilor pe nume îi deranjează pe unii dintre fanii ei. Nu de puține ori s-a confruntat cu comentariile negative venite din partea celor care nu au fost deloc de acord cu spusele sale.

De data aceasta, vedeta le-a spus fanilor ei care este mărimea pe care o poartă la haine, rochia pe care o avea în clipa aceea pe ea fiind mărimea S. Oamenii s-au îndoit de spusele sale și i-au dau tot felul de mesaje în care au cerut dovezi clare ale spuselor ei, dorind chiar și să vadă eticheta articolului vestimentar respectiv.

Sursa foto (c): Oana Roman/Instagram

Acela a fost momentul în care Oana Roman a răbufnit și a venit cu explicații, postând și dovada. A deranjat-o emorm faptul că au făcut-o mincinoasă, dar mai ales că au zis faptul că nu ar avea niciodată cum să încapă într-o rochie mărimea S. Ea a ținut să le spună faptul că era oversize, așa că nu a transmis nicio informație falsă în mediul online, cum a fost acuzată.

De asemenea, a ajuns la concluzia că oamenii au ajuns mult prea departe în ceea ce privește hate-ul din mediul online.

„S-au activat baragladinele că am spus că rochia de pe mine este S oversize și au început să-mi scrie că sunt mincinoasă și nu am cum să încap într-un S. Cam atât de departe s-a ajuns cu boala psihică în România, în online vreau să spun. Ca să înțelegeți, o să mă dezbrac și o să vă arăt eticheta ca să nu dormiți bine la noapte”, a transmis Oana Roman, la Story.





SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---