Showbiz

Cine este Vlad Huidu de la America Express. Cum a cunoscut-o pe Giulia Anghelescu

schedule 20 iun. 2023, 17:42

Vlad Huidu este soțul Giuliei Anghelescu și unul dintre cei 18 participanți ai noului sezon America Express. Evident, cuplul va forma o echipă și se vor aventura într-o experiență absolut nouă pe Drumul Soarelui.

Cu ce se ocupă Vlad Huidu, noul participant la America Express

Vlad Huidu este soțul uneia dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite interprete din România, Giulia Anghelescu, dar și fratele omului de televiziune, Șerban Huidu. Acesta a lucrat timp de mai mulți ani în calitate de cameraman, însă acum ocupă funcția de director de imagine.

Vlad are 42 de ani, iar partenera sa, Giulia, 38 de ani. Chiar dacă între cei doi sunt 4 ani diferență, se înțeleg de minune și sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut în tinerețe și nu își dădeau vreo șansă de a forma un cuplu sau mai mult, o familie pe viitor.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei.”, a mărturisit Vlad Huidu.

În anul 2012, cei doi au spus „DA” pentru tot restul vieții, iar astăzi se bucură de familia frumoasă pe care au format-o și de cei doi copii ai lor, Mikael Eduard și Antonia Sabina. În vara acestui an, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu vor împlini 11 ani de la cununia civilă.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, echipa din sezonul 6 de la America Express

Chiar dacă lumea îi vede ca pe un cuplu exemplu, cei doi au avut și momente tensionante în relația lor, speculându-se anterior că Vlad și Giulia ar fi divorțat. A fost vorba însă de o separare care se pare că a fost benefică pentru cei doi îndrăgostiți.

„Lucrurile în viață se întâmplă cu un scop, clar, nimic nu este întâmplător. Pauza respectivă a fost clar de bun augur, după cum se poate observa, că suntem din ce în ce mai bine. A fost perioada cu cele mai multe concerte din viața mea, clar eram focusată pe ce aveam de făcut la momentul respectiv. Nu pot să zic că mă gândeam la ce să mai fac ca să fie bine. În schimb, pot să zic cu certitudine că eram convinsă că o să ne împăcăm și o să fim împreună. Adică nu mi-am pierdut nicio secundă drumul.”, a declarat vedeta.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au acceptat provocarea de la America Express și vor porni pe Drumul Soarelui pentru a-și testa limitele, nervii și răbdarea. Giulia s-a și împărtășit pe contul de Instagram cu noutatea.

„💥💥💥💥 BOOM 💥💥💥💥 Badass couple goes to @americaexpressromania !!!! Sunteți pregătiți? Noi suntem nerăbdători să plecăm în aventura vieții noastre!!! Copiii, familia, prietenii sunt alături de noi și au încredere că ne vom descurca de minune. Asteptăm ❤️❤️❤️ voastre în comentarii pentru că pentru noi contează enorm susținerea voastră! ARE YOU READYYYYY? Let’s do this!!!”, a scris cântăreața, în mediul online.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---