Showbiz

Dan Bursuc, adevărul despre cearta cu Florin Salam de pe TikTok: „Am fost necontrolat și regret”

schedule 13 sept. 2023, 09:21

Dan Bursuc, adevărul despre cearta cu Florin Salam de pe TikTok: „Am fost necontrolat și regret”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Dan Bursuc a spus întregul adevăr despre cearta cu Florin Salam pe care a avut-o la un moment dat, pe TikTok. De ce regretă impresarul afirmațiile pe care le-a făcut și ce se întâmpla la momentul acela în viața sa.

Dan Bursuc, despre cearta cu Florin Salam

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dan Bursuc și Florin Salam s-au certat, la un moment dat, pe TikTok. Mii de oameni le-au ascultat declarațiile și au fost surprinși de declarațiile făcute de ei unul la adresa celuilalt, dar nimeni nu a știut de la ce a pornit și ce anume i-a făcut să reacționeze atât de dur. Invitat fiind în cadrul emisiunii online "În Oglindă", impresarul a abordat și acest subiect și le-a povestit fanilor cum s-a ajuns acolo.

În timpul filmării, moderatorul emisiunii l-a întrebat dacă are regrete legate de cearta cu „Regele Manelelor”, iar el a recunoscut că așa este, dar a povestit cu lux de amănunte totul. Ei bine, cel mai mare regret pe care îl are este legat de faptul că a fost văzut de oameni în acea ipostază deloc plăcută pentru el, în care nervii îi erau întinși la cote maxime.

Totul s-a întâmplat în ziua în care soacra lui se stinsese din viață și fiind foarte supărat din cauza celor întâmplate, reacția lui nu a fost tocmai una bună. Privind lucrurile din exterior acum, crede că nu ar fi trebuit niciodată să se coboare la nivelul unor oameni care își doreau un plus de imagine de pe spatele lui. Nu s-a controlat deloc, iar faptul că Lele continua să îi facă probleme l-a afectat și mai tare.

"Eu regret maxim, dar doar dintr-un singur motiv: lumea nu mă cunoaște pe mine așa. Eu am avut un moment în care mi-am pierdut cumpătul, răbdarea și eram și în ziua în care murise soacra mea.
Eram foarte deprimat, eram foarte nervos. În ziua în care eu am avut acel discurs cu el pe Tik-Tok, eram foarte supărat. Murise mama soției mele. Tot în acea perioadă, că de aia spun că regret, nu trebuia să ajung să mă cobor la nivelul acelor oameni care decid și consideră că le aduce un plus de imagine lucrul acesta. Am fost necontrolat și regret, dar eram foarte încărcat, foarte supărat și în acea perioadă, în acele două săptămâni, Lele nu s-a prezentat la foarte multe treburi", a declarat Dan Bursuc, pentru theXclusive.

Cel mai tare l-a deranjat faptul că Lele, pe care l-a crescut și pentru care a făcut atât de multe lucruri, și-a schimbat comportamentul în urma unor întâlniri pe care le-a avut cu Florin Salam.

"O spun cum am spus-o și atunci, sunt forțat și acum să vorbesc. Din cauza unor întâlniri pe care le-a avut cu Florin Salam și de aici trageți dumneavoastră concluzia că nu pot să îmi mai permit să repet lucruri de genul acesta. I-am spus atunci că nu îmi place cum vorbește pentru că atâtea luni de zile, a avut numai întâlniri cu copilul acesta. Eu pe copilul acesta îl cresc de mic, l-am dus la școli, la licee am cheltuit valize de bani să ajungă cineva, să ajungă cunoscut.În măsura în care eu te iau la evenimente și eu, Dan Bursuc, am niște responsabilități de tine Lele și tu nu vi... și îți telefoanele închise", a mai povestit Dan Bursuc.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---