Showbiz

Cum arată meniul de la nunta lui Bursucu. Detalii despre marele eveniment

schedule 14 oct. 2023, 10:07

Cum arată meniul de la nunta lui Bursucu. Detalii despre marele eveniment
Sursa foto: Instagram Bursucu

Cum arată meniul de la nunta lui Bursucu. Cunoscutul prezentator a dat noi detalii despre marele eveniment, care are loc în cursul zilei de astăzi.

Cum arată meniul de la nunta lui Bursucu

Nuntă mare în lumea mondenă astăzi. Bursucu și partenera lui de viață, Andreea, se căsătoresc în cursul zilei de astăzi și au mari emoții în ceea ce privește evenimentul care va avea loc la malul mării. Cei doi sunt pregătiți să spună marele ”Da!” în fața ofițerului de stare civilă, dar și în fața lui Dumnezeu.

Cunoscutul prezentator s-a pregătit foarte mult pentru ziua cea mare și chiar a ținut un regim, datorită căruia a reușit să slăbească aproximativ 23 de kilograme și se simte foarte bine în pielea sa. Alături de ei în ziua cea mare vor fi cele mai importante persoane din viețile lor, oar marea absentă de la nuntă este chiar Teo Trandafir cea care i-a fost colegă de platou ani de-a rândul, motivând lipsa sa spunând că are un alt eveniment în familie, dar va fi alături de ei cu inima și le-a urat toate gândurile sale bune.

În urmă cu scurt timp, Bursucu a dat câteva detalii despre nuntă, dar și despre meniu. Se pare că aceștia au ales unul tradițional care conține sarmale, dar și friptură.



”Avem tradiționalul aperitiv, tradiționalele sarmale, tradițională friptură, tradiționalul pește, îns”ă cum vor arată ele rămâne de văzut.Clar, tradiționale în adevăratul sens al cuvântului vor rămâne sarmalele., a declarat Bursucu, pentru wowbiz.ro.

Mai mult de atât, el a spus că tradițiile nu se vor respecta, nu se va fura mireasa, deoarece vor să se distreze cât mai mult cu putință, iar mireasa nu poate lipsi de la propria sa petrecere. Vor să profite de fiecare clipă la cote maxime, pentru că este un eveniment pe care îl fac o singură dată în viață.

”Nu avem tradiții de respectat și nu se va fura mireasa. Dorim să ne distrăm cât mai mult cu putință și mireasa nu poate să lipsească de la propria ei petrecere. Dar vor veni băieții care mă vor bărbieri pe mine, vom merge apoi să luăm nașii și toți apoi mergem să luăm mireasa.”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---