Showbiz

Liviu Teodorescu, imagine emoționantă cu fiica sa. Cum este viața de părinte pentru artist: „O motivație mai puternică”

schedule 24 iul. 2023, 13:53

Liviu Teodorescu, imagine emoționantă cu fiica sa. Cum este viața de părinte pentru artist: „O motivație mai puternică”
Sursa foto; Instagram Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu a postat imagine emoționantă cu fiica sa, care a adunat într-un timp foarte scurt sute de aprecieri. De asemenea, a povestit cum este viața de părinte pentru el și pentru frumoasa lui parteneră de viață căreia îi este foarte recunoscător pentru tot ceea ce i-a oferit și pe care o consideră o eroină.

Liviu Teodorescu, un părinte fericit

Au trecut doar câteva zile de când fiica lui Liviu Teodorescu a venit pe lume, dar cu toate acestea, artistul simte că viața lui s-a schimbat enorm. Faptul că a devenit părinte i-a adus cea mai mare fericire în viață și l-a făcut să realizeze extrem de multe lucruri fie despre el, fie despre partenera lui de viață. Știa despre ea că este o femeie puternică, dar odată cu venirea pe lume a copilului lor, și-a dat seama că este o eroină în adevăratul sens al cuvântului.

Liviu Teodorescu este foarte fericit și crede că nu i se puteau întâmpla lucrurile mai frumos de atât. Având în vedere că este foarte activ pe rețelele sociale, fanii lui au așteptat cu sufletul la gură să le vorbească despre viața de părinte, despre schimbările care au apărut în viața sa odată cu acest eveniment fericit, iar el nu i-a ținut prea mult pe jar, ba chiar i-a făcut să zâmbească în momentul în care a postat o imagine emoționantă în care își ținea fiica în brațe, vizibil fericit pentru tot ceea ce trăiește.

”vamaiot cu copil caut cazare 🤣 ma bucur de cadoul de la @eusuntdorian 🥰 ma refer la balansoar, nu la copil 😵‍💫”, a scris artistul, în dreptul imaginii cu fiica sa.

Fotografia respectivă a adunat sute de reacții din partea urmăritorilor lui de pe Instagram, iar în ceea ce privește rolul de părinte, se pare că îl prinde de minune. A încercat pe cât posibil să facă lucrurile la fel cum le făcea și înainte și să se bucure cu adevărat de fiecare moment alături de soția sa și de rodul iubirii lor. Mai mult de atât,

''Sunt tată. Wow! Este cel mai tare sentiment din lume, nu există nimic care să poată să echivaleze, niciun succes personal, niciun hit. Nimic. În același timp le facem pe toate în continuare așa cum am făcut până acum, dar se pare că am găsit o motivație mai puternică.'', le-a mai zis el fanilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---