Showbiz

Liviu Teodorescu, pregătit să devină tată. Partenera lui va naște luna viitoare: „Zorii zilei mă prind, scutecele schimbând”

schedule 14 iun. 2023, 10:47

Liviu Teodorescu, pregătit să devină tată. Partenera lui va naște luna viitoare: „Zorii zilei mă prind, scutecele schimbând”
Sursa foto: Instagram Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu este pregătit în totalitate pentru momentul în care va deveni tată pentru prima dată. Așteptarea lui aproape ajunge la final, pentru că luna viitoare, Iulia va aduce pe lume primul lor copil, iar cu cât ziua cea mare se apropie, cu atât emoțiile sunt și ele mai mari. Iată ce a declarat îndrăgitul artist!

Liviu Teodorescu, pregătit să devină tată pentru prima dată

Liviu Teodorescu și Iulia au o frumoasă relație care durează de ani buni. În tot acest timp, și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și că, de asemenea, își doresc să își întemeieze o familie împreună. Mult a fost, puțin a mai rămas, iar în doar câteva zile, cei doi vor deveni părinți pentru prima dată. Artistul este nerăbdător să își strângă copilul în brațe, să îi cânte, să petreacă timp cu el și să aibă grijă de acesta.

„La asta nu m-am gândit, să-mi îmbogățesc repertoriul cântecelor de leagăn! Vara asta nu știm cât o să dormim practic, dar hitul lui Connect-R, „Eu vara nu dorm” ar putea merge în cazul nostru. Am putea schimba puțin și versurile, ceva de genul „Zorii zilei mă prind, scutecele schimbând, fiindcă vara nu dorm!”, a declarat Liviu Teodorescu pentru playtech.ro.

Aceștia au fost avertizați de către oamenii din jurul lui că lucrurile nu vor fi doar lapte și miere, după ce va veni pe lume bebelușul, dar pe Liviu Teodorescu nu îl sperie neapărat lucrul acesta. Acesta a mărturisit că, pentru moment, preferă să nu se panicheze, ci să aștepte să vadă cum se vor descurca la momentul cu pricina, fără să ia prea tare lucrurile în serios, deși oamenii din jurul lor i-au avertizat legat de ceea ce îi așteaptă.



„Vedeți voi ce vă așteaptă! Așa sună fraza cea mai amenințătoare cu care mai toți ne amenință, glumind, desigur. Nu formula aia „cu mi s-a rupt apa”, fiindcă de aia nu mă tem. Nu vreau să se întâmple acum, dar altfel…Toată lumea ne spune asta, să ne pregătim pentru ce va veni. Cred că suntem cam inocenți noi în gândire, fiindcă nu o luăm prea în serios pe asta. Preferăm să așteptăm și să vedem ce ne așteaptă și după aia să decidem cum o să reacționăm. Nu ne panicăm din start!”, a mai povestit Liviu Teodorescu, pentru sursa citată.

Venirea pe lume a primului lor copil va schimba total lucrurile în viața lor, chiar dacă momentan chiar ei au recunoscut că nu sunt conștienți de lucrul acesta. Întrebat dacă se gândește deja la al doilea copil, Liviu Teodorescu a mărturisit că vrea să vadă în primă fază cum se vor descurca în ceea ce privește creșterea bebelușului, iar mai apoi vor decice care sunt următoarele lor mișcări și dacă își vor mai dori sau nu să devină părinți din nou.

„Nu știu dacă sunt pregătit și pentru al doilea copil. Momentan așteptăm să vedem ce se va întâmpla și cum ne vom descurca cu unul, apoi vom mai vedea! Voi aștepta și un al doilea suflet și ăla va fi tot un copil. Dar nu e o decizie clară nu vom vedea cum ne descurcăm cu unul. Nu ne dorim să nu fim raționali”, a mai zis el.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---