Showbiz

Tatăl lui Liviu Teodorescu, primele declarații după ce a devenit bunic: „Ieri am stat cu toții la spital”

schedule 03 iul. 2023, 13:35

Tatăl lui Liviu Teodorescu, primele declarații după ce a devenit bunic: „Ieri am stat cu toții la spital”
Sursa foto: YouTube https://www.youtube.com/watch?v=9h8bVXLy8nE

Familia lui Liviu Teodorescu este în extaz, după ce primul copil al artistului a venit pe lume. Tatăl cântărețului și-a găsit cu greu cuvintele pentru a vorbi despre prima lui nepoțică. Iată ce a mărturisit.

Ce a declarat tatăl lui Liviu Teodorescu, după ce a devenit bunic

În urmă cu doar câteva ore, partenera de viață a lui Liviu Teodorescu a născut. Blondina a adus-o pe lume pe fiica sa, cu câteva zile înainte de termen, dar nimeni nu s-a supărat, deoarece toată familia aștepta să o cunoască pe micuța Ecaterina. Sincer din fire cu toți cei care îl urmăresc pe rețelele sociale, artistul a dorit să împărtășească și cu ei acest moment minunat și unic din viața lor și chiar a promis că lșe va da mai multe detalii, în cursul zilei de astăzi.

”Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină, credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”, a transmis Liviu Teodorescu, la Story.


Nu există fericire mai mare pentru el și pentru Iulia, soția sa, pe care o consideră acum o eroină și pe care o iubește și o respectă mult mai mult decât o făcea înainte. De asemenea, a mai zis și că este copleșit de emoții și deși credea că o cunoaște pe femeia de lângă el, și-a dat seama că nu era deloc așa.

”E prima nepoțică, ne simțim extraordinar, suntem în stare de extaz, nu ne-am revenit. Ne-am trezit, mergem acasă la Liviu să facem pregătirile acasă, urmează să vină acasă în câteva zile. Toată lumea e mobilizată, toți bunicii, unchi, mătuși, ieri toți am stat cu toții la spital de dimineață până la 22:15 când a venit barza, când s-a născut. E o mare bucurie pentru familia noastră, pentru gașca noastră, să ne vină o fetiță atât de frumoasă pe lume, e cea mai frumoasă fată”, a declarat tatăl lui Liviu Teodorescu, pentru spynews.ro.


Copleșit de emoții a fost și tatăl lui care a făcut câteva declarații în acest sens. El a început prin a spune că fiind prima nepoțică din familie, toată lumea se simte extraordinar și toată lumea s-a mobilizat, să o aștepte acasă așa cum se cuvine. Bunicii, unchii și mătușile au stat la spital alături de ei întreaga zi, pentru a le arăta susținerea, pentru că este o mare bucurie în familia lor. Așadar, pe Liviu Tedorerescu, pe Iulia și pe fiica lor îi așteaptă o mare surpriză, după ce vor fi externați, din parte familiei nerăbdătătoare.

Despre Iulia a spus că este foarte bine și că fiica sa este toată un zâmbet și sănătoasă, dar și că a venit pe lume prin cezariană.

”Toată lumea este bine, Iulia e foarte bine, fetița la fel, toată lumea e fericită. Fetița a zâmbit, am văzut imagini cu ea cum zâmbea la Liviu, întorcea căpuțul spre el și era toată un zâmbet. Liviu pe toată perioada sarcinii vorbea cu ea, când Iulia era acasă, iar Liviu se întorcea, dacă Liviu spunea două-trei vorbe fetița începea să se miște. Parcă atunci când s-a născut reacționa la el, întorcea ochișorii spre el. A venit pe lume prin cezariană.
Câteva zile va sta în spital, după care vine acasă. Acum pregătim lucrurile, suntem cu toții în așteptare, ne împărțim sarcinile, vrem să nu pierdem nicio clipă de bucurie. Ne oferim reciproc sprijinul, pentru fiecare atunci când are ceva de rezolvat noi suntem alături, așa am fost dintotdeauna. Mereu când copiii au avut nevoie de noi, am fost alături de ei, nu plecam în nicio vacanță fără ei când erau mici, mereu le-am spus DA înainte să ne spună ce avem de făcut”, ne-a mai zis el.Noi eram foarte tineri când s-au născut băieți, am crescut alături de ei, am fost prieteni cu ei și am rămas parcă așa în zona aia de prietenie pe care o ducem mai departe cu bucurie, cu multă deschidere și încredere că totul va fi bine, a mai zis Mircea Teodorescu, pentru sursa citată anterior.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---