Puya și Melinda, detalii neștiute despre competiția America Express: „Refuzurile sunt cele mai nașpa”

schedule 10 feb. 2023, 08:02

Youtube 9news

Puya și Melinda au fost invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde au vorbit despre competiția America Express. Cei doi au plecat împreună în aventura vieții lor și chiar dacă au avut și momente în care au simțit că nu mai au energie să meargă mai departe, cel mai important a fost pentru aceștia faptul că erau uniți la orice pas. S-au mai și certat, aceesta nefiind un secret pentru nimeni, dar la finalul zilei nu au adormit supărați unul pe celălalt.

Puya și Melinda, detalii despre competiția America Express

Una dintre echipele care i-au cucerit pe fanii emisiunii America Express este cea formată din Puya și partenera sa de viață, Melinda. Cei doi soți fac tot ceea ce le stă în putință pentru a ajunge printre primii la Irina Fodor, dar niciodată nu calcă pe cadavre, așa cum fac alte echipe, pentru a-și îndeplini scopul, iar lucrul acesta a fost apreciat enorm de către cei din fața micilor ecrane.

Invitați în cadrul emisiunii pe dare o moderează Dan Capatos, aceștia au detalii mai puțin știute sau necunoscute de către telespectatorii, Puya a explicat faptul că sunt difuzate foarte puține imagini cu ei comparativ cu cât de mult se filmează zilnic și că sunt dați la TV în clipa în care se urcă într-o mașină, dar până ajunge în punctul acela, sunt zile în care stau și 2-3 ore pentru a lua o mașină. De asemenea, căutarea de cazare este un chin pentru ei, pentru că refuzurile sunt mereu cele care îi dau peste cap.

„În primul rând, ceea ce se vede la televizor este o frântură din ceea ce ai tu. O zi de filmare avea undeva la 12, câteodată 20 de ore. Tu ești arătat când iei mașina, intri în ea și la revedere, dar câteodată am stat și 2-3 ore să luăm mașină, plus drumul, erau 4-5 oameni care te refuzau. La cazare nu mai zic! Refuzurile sunt cele mai nașpa”, a declarat Puya, la XNS


Au fost și zile în care au fost impresionați de faptul că oamenii erau atât de buni cu ei, le deschideau ușa și îi primeau în casa lor, fiind conștienți de faptul că ei nu ar fi făcut la fel.

„Astea au fost momentele care m-au făcut pe mine să merg mai departe, când am văzut atât de multă bunătate din partea oamenilor și cumva mi-am făcut și mie auto-critica, mă gândeam că dacă mi-ar apărea mie la ușă, eu nu știu dacă le-aș deschide. M-a uimit sufletul lor mare, chiar îi dădeau din sărăcia lor absolut orice”, a mai zis concurentul.

Deși nu își doreau în mod special să participe în echipă, aceștia nu au avut de ales. Ca să meargă în aventura vieții lor nu se putea face asta decât în compania unei persoane de încredere, pentru că în caz contrar nu ar fi ajuns prea departe. Raperul nici măcar nu s-a gândit vreodată că frumoasa lui parteneră de viață își dorește atât de tare să fie concurentă a emisiunii de la Antena 1 și nici nu a crezut că va accepta atât de repede propunerea producătorilor.

„Am încercat să nu mergem familie cât am putut de mult, dar nu a mers (râde). Eu nu mi-am dat seama că ea își dorește, iar eu am întrebat-o și nici nu mă gândeam că va zice „DA”. Trebuie să mergi cu cineva în care să ai încredere și e dificil dacă mergi cu cineva cu care nu poți să te înțelegi”, a adăugat Puya.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 17 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

19 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9708 RON
-0.00310
USD
USD: 4.6131 RON
-0.00720
GBP
GBP: 5.7989 RON
-0.00400
HUF
HUF: 1.3042 RON
-0.00470
BGN
BGN: 2.5415 RON
-0.00160
CHF
CHF: 5.2443 RON
0.01700
Convertor valutar

Rezultat: ---