Showbiz

Giulia, secretul unei relații de lungă durată. Ea și Vlad Huidu au o căsnicie de 11 ani: „Pe noi ne-a ajutat categoric”

schedule 17 nov. 2023, 08:02

Giulia, secretul unei relații de lungă durată. Ea și Vlad Huidu au o căsnicie de 11 ani: „Pe noi ne-a ajutat categoric”
Sursa foto: Instagram Giulia

Giulia, concurenta de la America Expresss, a dezvăluit care este secretul unei relații de lungă durată. Ea și Vlad Huidu au o căsnicie de 11 ani și au aniversat acea zi minunată din viața lor chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1.

Giulia, secretul unei relații de lungă durată

Dacă despre Giulia oamenii știau foarte multe lucruri, fiind o artistă cunoscută cu o carieră de durată, pe soțul ei au avut ocazia să îl cunoască mult mai bine în cadrul emisiunii America Express. Modul în care cei doi se comportă unul cu celălalt, felul în care își vorbesc și cum luptă în cursă sau cum se susțin reciproc le-a adus numai cuvinte de laudă din partea telespectatorilor, dar și din partea celorlalte echipe care îi admiră.

Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au o căsnicie de 11 ani, aceștia hotârând să își unească destinele după cinci de relație, iar de atunci au fost nedespărțiți. Căsnicia lor este una frumoasă, iar unii nici măcar nu au curajul de a visa la o poveste de iubire precum a lor, fiind în schimbi curioși care este secretul lor, având în vedere perioada de timp lungă de când formează un cuplu și și-au întemeiat o familie.

Sinceră din fire, Giulia nu a ținut secretul doar pentru ea, ci a oferit răspunsul la întrebare foarte repede, fără a-și lăsa fanii să aștepte. Vedeta a zis clar că, în cazul lor, cele mai importante au fost comunicarea și respectul reciproc, în absența cărora nicio relație nu poate rezista pe un termen atât de lung.Partenera de viață a lui Vlad Huidu consideră că este, de asemenea, un lucru important ca în orice relație, cei doi să facă o echipă, să lupte împreună, ci nu unul împotriva celuilalt. Desigur, iubirea joacă și ea un rol extrem de important într-o căsnicie.

Secretul relației noaste a fost, dintotdeauna, comunicarea și respectul reciproc. Contează enorm într-o relație. Pe lângă dragostea pe care o porți partenerului, contează să îți dorești să faci echipa bună cu acea persoană. Pe noi ne-a ajutat categoric”, a povestit Giulia într-o emisiune TV, coform wowbiz.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9709 RON
-0.00170
USD
USD: 4.567 RON
-0.02020
GBP
GBP: 5.897 RON
0.00890
HUF
HUF: 1.2719 RON
0.00200
BGN
BGN: 2.5416 RON
-0.00090
CHF
CHF: 5.1374 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---