Showbiz

Denis Roabeș, declarație de dragoste pentru soția sa. Artistul a izbucnit în lacrimi pe scenă: „Te iubesc!”

schedule 17 iul. 2023, 11:33

Denis Roabeș, declarație de dragoste pentru soția sa. Artistul a izbucnit în lacrimi pe scenă: „Te iubesc!”
Sursa foto: YouTube Damian Draghici

Denis Roabeș, cunoscut de toată lumea drept The Motans, a izbucnit în lacrimi pe scenă, la cel mai recent concert pe care l-a avut. Artistul i-a făcut o dedicație de dragoste soției sale. Iată ce a zis!

Denis Roabeș, declarație de dragoste pentru Bianca

La finalul săptămânii trecute, The Motans alături de alți artiști cunoscuți și îndrăgiți în țara noastră au susținut un concert foarte important în Capitală, mai exact la Arenele Romane. Aceștia au cântat în fața a mii de oameni, care la rândul lor le-au cântat versurile și s-au bucurat să îi vadă.

Unul dintre cele mai frumoase și emoționante momente a fost unul în care Denis Roabeș a cântat o melodiei dragă sufletului său, pe care fanii o știau vers cu vers și unde, la final, a avut de zis câteva cuvinte frumoase de zis despre partenera lui de viață pe care o iubește, pe care o respectă, dar căreia îi este și foarte recunoscător pentru faptul că i-a fost mereu aproape, deși nu este și nu a fost niciodată un om perfect. În plus, a menționat faptul că nu este un om care să aibă un caracter ușor de suportat, iar ea i-a fost mereu alături și i-a transmis că o iubește. Fanii s-au emoționat la rândul lor, iar multora dintre cei cei prezenți le-au dat lacrimile.

”Eu am mulțumit tuturor colegilor care au lucrat cu mine, dar am uitat să menționez un singur lucru. Eu nu am un caracter foarte ușor de suportat, sunt foarte enervant, pentru că sunt perfecționist un pic. Am uitat să mulțumesc persoanei care a devenit soția mea. Te iubesc!”, a zis Denis Roabeș, la Arenele Romane.



Într-un podcast mai vechi în care îndrăgitul artist a fost invitat, a povestit cum a cunoscut-o pe Bianca, femeia care i-a devenit soție și care l-a făcut tatăl copilui ei. Ei bine, cei doi s-au cunoscut în timpul unui concert pe care cântărețul l-a susținut la Cluj, după care s-au întâlnit la un alt concert de la Dej, iar în felul acesta a început totul. Prima lor întâlnire a fost într-o benzinărie și nu a fost tocmai genul acela de date romantic la care se aștepta toată lumea, ci mai degrabă un moment special care le-a dat ocazia să ajungă să se cunoască.

”Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă».
Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă”, a zis Denis Roabeș, în podcast-ul ”Vin de-o poveste”.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---