Showbiz

Liviu Teodorescu, despre scandalul dintre Dorian Popa și Silviu Faiăr. Ce spune despre reclamele la jocuri de noroc

schedule 21 sept. 2023, 09:34

Liviu Teodorescu, despre scandalul dintre Dorian Popa și Silviu Faiăr. Ce spune despre reclamele la jocuri de noroc
Sursa foto: Instagram Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu a vorbit, în mediul online, despre scandalul dintre Dorian Popa și Silviu Faiăr care a izbucnit din cauza reclamelor la jocurile de noroc pe care vloggerul le-a făcut de-a lungul timpului. Iată ce a avut de zis artistul!

Liviu Teodorescu, despre scandalul dintre Dorian Popa și Silviu Faiăr

Silviu Faiăr a declarat război reclamelor la jocuri de noroc și chiar dacă face acest lucru de mai bine de un an, rezultatele au început să se vadă recent. Unul dintre cei care au promovat cazinourile în mod constant a fost nimeni altul decât Dorian Popa, despre care îndrăgitul streamer a vorbit pe unul dintre live-urile sale. La scurt timp după aceea, vloggerul a decis să îi dea replica și un întreg scandal a izbucnit între aceștia.

Dorian Popa a postat un video de aproape o oră în care vorbește despre acuzațiile care i s-au adus, spunând că nu mai promovează cazinourile de mai bine de un an și că nu înțelege de ce este el tras la răspundere, din moment ce multe alte vede încă se ocupă de asta. În plus, el a transmis că este conștient de faptul că a greșit în trecut și nu i se pare corect nici faptul că a fost că și-ar fi luat mașina din banii respectivi, având în vedere că a muncit pentru fiecare leu pe care l-a câștigat.

La scurt timp după ce a urmărit scandalul dintre ei, Liviu Teodorescu a postat și el un mesaj pe contul lui de Instagram unde și-a dat cu părerea despre situația dintre ei. Consideră că dacă s-ar lua măsuri la nivel în alt în acest sens, discuțiile precum cea dintre Dorian Popa și Silviu Faiar nu ar mai fi avut loc. Nu i se pare drept că ei se ceartă, iar în tot acest timp sunt încasați bani mulți de pe urma paurilor sportive. Îl cunoaște pe artist de o viață, dar a ținut să precizeze că nu a vorbit cu el înainte de a face acest Story, iar pe creatorul de conținut l-a urmărit mereu cu mare drag.

El știe cât de mult a muncit Dorian Popa pentru tot ceea ce deține acum și îi este greu să vadă cum este atacat din toate părțile și consideră că ar trebui să se oprească atât situația cu jocurile de noroc, cât și ura din mediul online pe această temă.

"Dacă s-ar lua măsuri de la nivel înalt referitor la faza cu păcănelele și jocurile de noroc, discuții ca cea dintre @eusuntdorian și @faiarsilviu nu ar mai avea loc. E păcat că se ajunge la d-astea, în timp ce ăia "mari" stau, se uită și încasează banii adevărați. Dorian mi-e prieten de o viață iar Silviu este un creator de conținut pe care l-am urmărit întotdeauna cu interes și admirație. Fiind aproape de Dorian, știind cat muncește (folosesc cuvântul pe deplin conștient de încărcătura ironică pe care a căpătat o, îl folosesc întocmai ca să contest această încărcătură), îmi pare rău când văd că ceea ce construiește acum este atacat cu discuții din astea. Dacă a greșit, omul a recunoscut și s-a căit.
Nu am vorbit cu Dorian niciodată despre acest subiect, tocmai pentru că nu e genul să dea curs la hate. Nu am vorbit cu el înainte să pun asta pe insta. Dar cred că e de datoria unui prieten să ofere o îmbrățișare și o vorba caldă când lumea se înfierbântă. Stop Păcănelelor, dar și Hate-ului.", a transmis Liviu Teodorescu, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---