Horoscop

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 29 MAI - 4 IUNIE

schedule 29 mai 2023, 13:11

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 29 MAI - 4 IUNIE
Ironika/Shutterstock

Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie. De ce ai nevoie în această săptămână de tranziție de la mai la iunie, de la primăvară la vară în funcție de zodia în care te-ai născut.

Află de ce ai nevoie în această săptămână minunată funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să lupți cu toată puterea ta pentru ceea ce îți dorești. Să nu cumva să te dai bătută! Universul este alături de tine și te sprijină necondiționat în această săptămână. Depășește obstacolele ce-ți stau în cale și nu renunța până când nu ajungi acolo unde îți dorești.

Horoscop Taur

Ai nevoie de liniște sufletească. Această săptămână de tranziție de la primăvară la vară pare să fie una interesantă pentru tine din punct de vedere emoțional. Învață să iei o pauză de la toate și să îți îndrepți atenția asupra activităților care te ajută să regăsești liniștea pe care o cauți.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie doar de tine. În această săptămână ai o lecție foarte importantă de învățat: aceea de a fi fericită cu tine însăți. A venit momentul să lași totul în spate, să te iubești pentru ceea ce ești și să creezi acea legătură profundă între sufletul și inima ta.

Horoscop Rac

Ai nevoie să îți asculți intuiția. Nu lua decizii în funcție de ce îți spun oamenii din jur deoarece este posibil să ajungi acolo unde nu trebuie să fii. Fă un pas în spate și focusează-te pe ceea ce vrei tu cu adevărat. Ascultă-ți intuiția și totul va fi bine.

Horoscop Leu

Ai nevoie să te detașezi de trecut și să mergi mai departe cu viața ta. A venit momentul să închizi ușa vechiului capitol, să îngropi toate amintirile, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe pe drumul tău.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---