Externe

Soția miliardarului pakistanez mort alături de fiul de 19 ani în submersibilul Titan, declarații dureroase: „Amândoi își doreau să facă asta”

schedule 26 iun. 2023, 09:39

Familiile și apropiații celor cinci pasageri de la submarinul Titan deplâng dispariția acestora. Reacțiile au apărut după deznodământul tragic în cazul submarinului dispărut în Oceanul Atlantic în timpul unei expediții spre epava Titanic. Soția miliardarului pakistanez, Shahzada Dawood, mort în adâncuri alături de fiul lor de 19 ani, a făcut declarații dureroase. Tânărul Suleman Dawood şi-a luat cubul Rubik cu el pentru că voia să doboare un record mondial, iar părintele său a dus cu el un aparat foto pentru a surprinde momentul, a declarat mama sa pentru BBC

Implozia submesibilului Titan. Soția miliardarului pakistanez a fost declarații dureroase după tragedie

Christine Dawood şi fiica ei, Alina, în vârstă de 17 ani, se aflau la bordul Polar Prince, nava de suport a submarinului, când s-a aflat că s-a pierdut comunicarea cu Titan.

„Nu am înţeles în acel moment ce a însemnat - şi apoi totul a degenerat de acolo”, a spus ea.

„Cred că mi-am pierdut speranţa când am trecut de 96 de ore", a spus Christine Dawood. Ea a afirmat că atunci a trimis un mesaj familiei sale. „Am spus: «Mă pregătesc pentru ce e mai rău». Atunci mi-am pierdut speranţa”.

Alina a mai rezistat un pic, a spus ea. Nu şi-a pierdut speranţa până la apelul cu Paza de Coastă. Când, practic, ne-au informat că au găsit resturi".

În primul său interviu, Christine Dawood a spus că a plănuit să meargă cu soțul ei să vadă epava Titanicului, dar călătoria a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19. 

„Apoi am făcut un pas înapoi şi le-am dat spaţiu pentru a-l pregăti (n.r. pe Suleman) pentru că el chiar voia să meargă”, a dezvăluit ea. 

Christine Dawood a spus că Suleman iubea atât de mult cubul Rubik încât îl lua peste tot cu el, uimind privitorii prin rezolvarea puzzle-ului în 12 secunde. 

„El a spus: «Voi rezolva cubul Rubik la 3.700 de metri sub apă, la Titanic>>”, a completat ea.

Christine Dawood a declarat că s-au îmbrăţişat şi au făcut glume în momentele dinaintea urcării soţului şi fiului ei la bordul submersibilului Titan. 

„M-am bucurat foarte mult pentru ei, pentru că amândoi îşi doreau cu adevărat să facă asta de foarte mult timp", a spus ea.

Când a fost întrebată cum vor găsi ea şi fiica ei consolare, ea a spus: „Există aşa ceva? Nu ştiu”. „Mi-e dor de ei”, a spus ea, respirând adânc. „Mi-e foarte, foarte dor de ei”.

În afară de Suleman şi de tatăl său, Shahzada Dawood, alte trei persoane au murit la bord: Stockton Rush, în vârstă de 61 de ani, directorul executiv al OceanGate, care deţinea Titan, omul de afaceri britanic Hamish Harding, în vârstă de 58 de ani, şi Paul-Henry Nargeolet, în vârstă de 77 de ani, fost scafandru al marinei franceze şi explorator renumit.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---