Showbiz

Loredana Chivu, primele declarații după ce s-a spus că ar putea ajunge la închisoare. Fostul partener a depus o plângere penală împotriva ei

schedule 14 sept. 2023, 09:33

Loredana Chivu, primele declarații după ce s-a spus că ar putea ajunge la închisoare. Fostul partener a depus o plângere penală împotriva ei
Sursa foto: Instagram Loredana Chivu

Despre Loredana Chivu s-a spus, zilele acestea, că riscă să ajungă la închisoare. Auzind lucrul acesta, vedeta a decis să lămurească situația. Ce a declarat!

Loredana Chivu, despre zvonurile legate de închisoare

Loredana Chivu nu mai are deloc pace din cauza fostului ei partener de viață, care îi vrea răul și care nu se oprește din a o ataca în toate modurile posibile. Astfel, în urmă cu doar câteva zile, bărbatul a decis să depună o plângere penală împotriva ei, despre care ea a afirmat ulterior că nu ar exista, dar s-a trezit cu executorii la ușă. Rugată să dea mai multe detalii despre asta, vedeta a spus că îi este rușine de tot ceea ce trăiește și ce tot ce i se întâmplă și are momente în care nu știe cum să meargă mai departe.

Sunt niște situații pe care fostul ei iubit le-a creat și nu înțelege care este motivul pentru care tot el este cel care încearcă să se răzbune. Din punctul ei de vedere, nu este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, pentru că niciodată unul nu i-ar face așa ceva persoanei pe care se presupune că a iubit-o și cu care a format un cuplu o perioadă lungă de timp.

„El a creat toate situațiile astea și tot el se răzbună. Am aflat și eu ulterior, după ce mi s-a întâmplat în Columbia, am aflat ce caracter are această tentativă de bărbat, pentru că el nu e bărbat. Mi-e pur și simplu rușine de tot ceea ce trăiesc și de tot ceea ce mi se întâmplă și simt că mă sufoc și nu știu cum să dau înainte”, a declarat Loredana Chivu, pentru Antena Stars.

Perioda pe care o traversează nu este tocmai cea mai bună din viața sa, mai ales că au început să apară tot felul de zvonuri legate de faptul că ar putea ajunge după gratii, în urma plângerii pe care bărbatul a făcut-o împotriva ei. Loredana Chivu a spus clar că nu este deloc adevărat, că plângerea nu există și că în timp ce unii se preocupă de felul în care o duce de ceea ce urmează să i se întâmple, ea nu face altceva decât să își vadă de viață în continuare.



De asemenea, a considerat că nu merită nici măcar să dea detalii despre asta, pentru că nu vrea să își concentreze atenția pe asemenea situații nesemnificative. Știe că justiția își face treaba ca de fiecare dată, motiv pentru care este foarte liniștită, cel puțin pentru moment.

„Nu vreau să dezbat prea mult subiectul ăsta pentru că nu merită nicio secundă din atenția mea. (…) „Nu există nicio plângere penală la adresa mea. Totul a fost respins! (…) Nu există risc de pușcărie, cel puțin în cazul meu. Nu știu ce să spun de cealaltă parte. Lăsați justiția să își facă treaba! Între timp, eu sunt foarte liniștită, îmi văd în continuare de viața mea!”, a scris vedeta, la Story.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
-0.00030
USD
USD: 4.6134 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.7832 RON
0.00510
HUF
HUF: 1.2824 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.544 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0909 RON
0.00650
Convertor valutar

Rezultat: ---