Showbiz

Gigi Becali, supus unui test antidrog după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Bine că n-am păţit nimic”

schedule 14 nov. 2023, 08:13

Gigi Becali, supus unui test antidrog după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Bine că n-am păţit nimic”
Sursa foto: YouTube Sport TV

Gigi Becali a fost supus unui test antidrog după ce a fost implicat într-un accident rutier și nu numai. Ce a declarat patronul FCSB, după ce a trecut prin toate acestea!

Gigi Becali, supus unui test antidrog după accident

La finalul săptămânii trecute, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Latifundiarul din Pipera a făcut o depășire, după care un șofer care nu s-a asigurat deloc a vrut să îl depășească la rândul lui. Pentru e evita o tregedie, acesta a tras de volan și a intrat cu mașina sa în valoare de 500 de mii de euro într-un șanț. Bolidul de lux a fost avariat, dar din fericire atât el, cât și celălalt șofer nu au pățit absolut nimic.

Patronul FCSB nu a refuzat să ofere detalii despre ceea ce s-a petrecut acolo, ba chiar el a povestit cum s-a întâmplat totul și a mai precizat faptul că toate spusele sale pot fi verificate de către oamenii legii pe camerele de filmat, pe care le-a rugat să le ia.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț. Când intri într-o depășire și cel pe care-l depășești intră și el în depășire, se numește unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în șanț. Mașina? Doar roțile (n.r- sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a declarat Gigi Becali, potrivit celor de la gsp.ro.

De asemenea, Gigi Becali nu a scăpat de etilotest sau de testul antidrog, care nu au schimbat în niciun fel situația, pentru că nu a consumat nimic înainte de a urca la volan. Singurul lucru pe care a dorit să îl facă a fost evitarea unei tragedii, cel mai important fiind acum faptul că este în viață, de pe urma accidentului rutier care s-ar fi putut termina rău. Mașina este pentru el o bucată de fier pe care o va repara, banii nefiind o problemă.

Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, cannabis, alea alea. Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic”, a declarat Gigi Becali, potrivit Observator.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---