Showbiz

Irinel Columbeanu, încuiat în casă de fosta iubită. Prin ce chinuri a trecut fostul milionar: „De dragul vremurilor bune”

schedule 27 oct. 2023, 10:38

Irinel Columbeanu, încuiat în casă de fosta iubită. Prin ce chinuri a trecut fostul milionar: „De dragul vremurilor bune”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Viața alături de una dintre fostele sale iubite nu a fost deloc una ușoară. Femeia a făcut dezvăluiri neașteptate care au lăsat mască pe toată lumea. Cum se comporta cu fostul milionar?

Irinel Columbeanu, încuiat în casă de fosta iubită

Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Acesta nu are bani să își plătească locul acolo, iar dacă nu ar exista câteva persoane miloase care să îi ofere ajutor financiar, acesta ar putea fi dat afară în orice moment. Deși patronul centrului de îngrijire pentru adulți îi este prieten de ani buni, a susținut că nu îl poate primi la nesfârșit, dar trăiește cu speranța că alții vor plăti pentru el.

Una dintre cele care i-au întins o mână de ajutor în aceste momente complicate pe care le trăiește, este nimeni alta decât fosta sa parteneră de viață, Daiana Estera Duțu. Aceasta i-a transmis chiar și un mesaj lui Irinel Columbeanu pe care este dispusă să îl primească în propria casă, pentru că se află la ananghie și pentru că se cunosc de atât de multă vreme. În plus, ea a precizat că a fost singura femeie care i-a oferit ajutor necondiționat și a rămas lângă el, când a pierdut totul.

”Iri, dragul meu, te cunosc de când aveam 18 ani, adică de 10 ani, am fost lângă tine și când aveai bani, hai să ne împăcam și lasă-mă să fiu în continuare lângă tine și acum, la ananghie. Oricum, eu am fost singura femeie care ți-a rămas alături când ai pierdut tot și ți-am oferit ajutorul meu necondiționat, chiar dacă tu nu ai vrut să recunoști.
Dacă îți ceri iertare, eu te aștept acasă, știi că voiam să fii asistentul meu la dominări. Promit că o să am grijă de tine ca un medic sexolog. Hai să îngropăm securea războiului, că viața e scurtă și nu vreau să nu apucăm să ne împăcăm”, a declarat Daiana, conform cancan.ro.

De asemenea, Daiana a recunoscut că nu se comporta prea frumos cu el în trecut și că l-a chinuit, la un moment dat, închizându-l în casă, pentru că avea altre treburi de rezolvat.

 ”Îl încuiam în dormitor, dacă se întâmpla să am solicitări de la sclavi în timpul unei vizite de-ale lui Irinel, nu eram dispusă să pierd bani, banii nu se refuză niciodată! Într-o seară am stat mai mult cu un client, iar Irinel a adormit și a început să sforăie atât de tare încât clientul s-a speriat! M-a întrebat cine mai este cu noi în casă, a crezut că am pește, dar l-am asigurat că se aude de la vecini și am dat muzica mai tare, ha, ha!”, a mai zis ea.

Fosta sa parteneră de viață avea și zile în care îl trata bine, îi spăla rufele sau îi gătea. Cei doi petreceau foarte mult timp împreună și tocmai de aceea acum îi este greu să îl vadă așa și vrea să îl ajute.

”El venea frecvent la mine, am fost unica femeie care i-a rămas alături, după ce a pierdut tot: îi spălam rufele, că el nu știa să pornească mașina de spălat, dacă a avut slugi toată viața, îi mai ordonam prin casă, îi găteam și îl plimbam cu mașina. Îl ajutam și eu cu ce puteam, de dragul vremurilor bune!”, a adăugat femeia.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---