Showbiz

Simona Hapciuc nu s-a mai putut abține. Vedeta, detalii despre relația cu fostul iubit arab: „Am trimis poze dezbrăcate”

schedule 10 mai 2023, 12:39

Simona Hapciuc nu s-a mai putut abține. Vedeta, detalii despre relația cu fostul iubit arab: „Am trimis poze dezbrăcate”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Simona Hapciuc a trăit o poveste de dragoste cu un arab de care s-a îndrăgostit și alături de care s-a simțit foarte bine, iar recent aflată în fața Biancăi Drăgușanu, a făcut câteva dezvăluiri picante despre vremea când formau un cuplu. Iată ce a povestit blondina!

Simona Hapciuc, detalii despre relația cu arabul de care s-a îndrăgostit

Simona Hapciuc a iubit intens, iar de dragul fostului ei partener de viață arab a făcut mai multe gesturi pe care nu le regretă sub nico formă, dar despre care a vorbit recent. Unul dintre lucrurile pe care le-a făcut pentru fostul ei iubit a fost de a-i trimite acestuia poze în care apărarea dezbrăcată, dar și filmări asemănătoare. Cei doi au fost împreună mai bine de un an și s-au despărțit de comun acord, din cauza distanței care a fost mereu un impediment pentru ei.

De asemenea, fosta concurentă de la Survivor România a recunoscut faptul că ea încă mai are sentimente pentru el, pentru că au trăit lucruri frumoase împreună pe care nimeni nu i le poate lua. Nu s-au certat și încă mai păstrează legătura unul cu celălalt, chiar dacă nu mai este la fel ca înainte.

Simona Hapciuc nu a mai putut continua să fie într-o relație cu arabul care i-a furat inima, din simplul motiv că relația lor devenise una toxică, după cum chiar ea i-a povestit Biancăi Drăgușanu, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”. Din cauza faptului că erau mai tot timpul departe unul de altul, certurile ajunseseră să fie din ce în ce mai dese și intense, așa că au pus stop, când încă se înțelegeau.

"Am trimis poze dezbrăcate. Nu au fost atâtea poze, câte au fost filmulețe. I-am trimis fostului meu iubit, adică ultimului. Ne-am despărțit de comun acord acum de curând. Am fost un an și jumătate împreună. El este arab. Eu făceam naveta între România și Dubai. Când eram în România mai mult timp, trebuia să țin flacăra aprinsă și sincer să fiu mi se pare o prostie tu ca femeie, la bărbatul tău, să nu îl ții acolo cald.
Noi ne-am iubit, a fost o poveste de dragoste foarte frumoasă, încă ne iubim. Eu încă îl iubesc, a fost bărbatul vieții mele. Niciodată nu îmi pare rău că i-am trimis filmulețele acelea și nu o să îmi pară. Și el mi-a trimis mie. Noi nu ne-am certat, suntem în relații foarte bune și în momentul de față. Devenise o relație foarte toxică și se transformase în altceva decât ce ne propusesem noi la început. A fost o relație care a început foarte matur și am stat de vorbă foarte mult, ne-am făcut planuri concrete. El fiind departe, în Dubai, cu foarte mulți bani, foarte frumos, avea totul la botul calului și la un moment dat eu mă transformasem într-o disperată, o nebună. Oricât de mult ne-am iubit sau ne iubim, ajunsesem foarte mult să ne certăm.", a declarat Simona Hapciuc, la „Detectorul de minciuni”.

Simona Hapciuc a mai zis că este o persoană foarte posesivă, căreia îi place să aibă totul sub controlul, iar în situația de față, era imposibil ca lucrul acesta să se întâmple. L-a avertizat pe fostul iubit ce fel de persoană este, tocmai pentru a avea idee în ce se bagă, iar el nu a avu nimic de zis, deși știa că dacă este prins pe picior greșit, se va termina totul între ei.

"Eu sunt mega posesivă, nebună cu controlul. Eu trebuie să controlez pe toată lumea, să știu tot. Îți dai seama de când intri la mine în casă. Eu i-am zis și fostului meu iubit că dacă face ceva eu trebuie să știu. În momentul în care nu știu ceva, mă scoți din zona mea de confort, că nu mai dețin controlul și o iau pe arătură, nu te mai înțelegi cu mine. Dacă te prind că m-ai mințit și te-ai ascuns, nu mai pot să mă întorc la tine, că nu mai am încredere.", a mai zis ea.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---