Showbiz

Simona Hapciuc, abandonată de mamă când era copil. Consideră că este deja moartă pentru ea: „M-a lăsat la bunici”

schedule 06 sept. 2023, 09:22

Simona Hapciuc a fost abandonată de mama sa, pe vremea când era doar copil. Consideră că este deja moartă pentru ea, din cauza răului pe care i l-a făcut în trecut.

Simona Hapciuc, abandonată de mama sa

Simona Hapciuc a fost de foarte multe ori judecată și criticată pentru foarte multe dintre acțiunile sale, dar puțini sunt cei care îi știu trecutul și au habar cât de tare s-a chinuit pentru a ajunge unde este acum. Fosta concurentă de la Survivor România încearcă să fie mereu o femeie pozitivă, cu zâmbetul pe buze și activă, dar numai ea știe prin câte a trecut. Un moment de cumpănă din viața sa a fost cel în care mama ei, care era alcoolică încă de la vârsta de 16 ani, a decis să o abandoneze.

Femeia era la rândul ei o copilă, când și-a făcut bagajul, a lăsat-o pe fiica sa la bunici, iar pe partenerul ei invalid în casă, fără niciun ajutor. Toate încercările Simonei Hapciuc de a lua legătura cu ea câțiva ani mai târziu au fost în zadar, pentru că mama sa nici nu a vrut să audă de copilul pe care l-a adus pe lume la o vârstă fragedă. Pentru vedetă a fost extrem de greu să crească fără mamă, iar în cadrul interviului pe care l-a acordat recent, și-a amintit un episod violent cu mama sa alcoolică, iar mai apoi a zis că deși este bolnavă acum, pentru ea este deja moartă de multă vreme, așa că nu este afectată în niciun fel.

„Când m-a părăsit, mama era doar o copilă. Și-a luat bagajul, pe mine m-a lăsat la bunici, la părinții ei și pe tata l-a lăsat în casă, el fiind invalid, fără nimeni. Mai vorbeam din când în când cu mama, asta pentru că voiam eu, nu că mă căuta ea. Pe mama o cheamă Liliana, este dintr-un sat de la Iași. Ea nu și-a dorit și nu își dorește nici în momentul de față. Toate încercările au fost blocate. Prima oară când am cunoscut-o a fost după ce eu am terminat clasa a 10-a.
M-a bătut foarte tare. M-a luat de păr, m-a trântit pe jos și mi-a dat cu picioarele în burtă până când efectiv a obosit. Mama mea este alcoolică de la 16 ani, de când a cunoscut-o tata. Mi-a spus că nu m-a dorit niciodată. Mama e bolnavă acum, dar pentru mine deja nu mai există.”, a declarat Simona Hapciuc, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

De asemenea, ea a povestit că perioada prin care trece acum este foarte bună, în care este implicată în tot felul de proiecte și în care a primit chiar și oportunitatea de a se muta într-o altă țară alături de fiul ei. Nu este decisă ce își dorește să facă și nici nu știe dacă își dorește cu adevărat să rămână în România, mai ales că una dintre cele mai mari dorințe pe care le avea în trecut era aceea de a se muta și de a-l crește pe Dimitrie într-un loc mai bun, în care să aibă mai multe oportunități.

„Este o perioadă în care totul merge foarte lin, foarte bine și sunt prinsă în foarte multe proiecte și primesc din ce în ce mai multe. Am primit inclusiv oportunitatea de a mă muta din țară, de a mă muta împreună cu Dimitrie în Dubai și acum sunt așa puțin nu știu ce să fac, chiar vorbeam puțin mai devreme cu cineva și îi spuneam că trec printr-o perioadă că nu știu ce vreau să fac cu viața mea. Nu știu dacă vreau să rămân în România sau dacă să iau decizia de a pleca în Dubai, în condiția în care eu îmi doream foarte mult să mă mut, să îl cresc pe Dimitrie în altă țară.”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---