Showbiz

A murit fratele Mariei Cârneci. Artista este în doliu: „Dumnezeu să te odihnească în pace!”

schedule 30 nov. 2023, 15:11

A murit fratele Mariei Cârneci. Artista este în doliu: „Dumnezeu să te odihnească în pace!”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Durere mare pentru Maria Cârneci. Fratele ei s-a stins din viață, iar tristul anunț a fost făcut chiar de artistă în mediul online.

Maria Cârneci este în doliu

Ziua de 28 noiembrie a fost una neagră pentru Maria Cârneci și pentru întreaga sa familie. Fratele interpretei de muzică poopulară s-a stins din viață, iar astăzi acesta a fost condus pe ultimul drum. Deși a păstrat tăcerea timp de două zile, ea a postat un mesaj dureros despre pierderea uneia dintre cele mai importante persoane din viața sa.

De regulă, ea este o persoană activă pe rețelele sociale, pentru că adoră să le fie aproape fanilor ei, să le povestească lucruri despre ea și a simțit că este datoria ei să le spună că perioada pe care o traversează în clipa de față este una extrem de grea. Are mereu zâmbetul pe buze și este o persoană pozitivă, dar moartea fratelui a îngenuncheat-o de durere și încearcă să își revină.

I-a promis regretatului ei frate că nu va fi uitat niciodată și că va rămâne în sufletul ei indiferent de drumurile pe care o va purta viața de acum înainte. Maria Cârneci a fost mereu un exemplu pentru cei din familia sa și i-a ajutat pe toți cât de mult a putut, doar că sunt situații pe care nu le poate controla și nici schimba, iar tot ceea ce poate face este să rămână o femeie puternică și să meargă mai departe.

"Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor!!! Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!! Dumnezeu să te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uită niciodată! Sora mai mică, Maria!", a transmis Maria Cârneci, pe Facebook.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---