Showbiz

Ce etnie are Dan Bittman. Puțini știu acest detaliu despre îndrăgitul cântăreț

schedule 01 ian. 2024, 11:07

Ce etnie are Dan Bittman. Puțini știu acest detaliu despre îndrăgitul cântăreț
Foto: Captura video Fără Filtre/YT

Dan Bittman, cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune, solist vocal al formației Holograf din 1985, este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România. Mai ales de femei, fiind unul dintre cei mai doriți bărbați din țara noastră, având un șarm aparte. Dar pe primul plan pentru acesta a fost mereu cariera. Și-a sacrificat familia de multe ori pentru scenă și puțini știu că un astfel de moment a fost chiar la moartea tatălui său, când a trebuit să urce pe scenă. Dar și mai puțini sunt cei care știu ce etnie are cântărețul. 

Ce etnie are Dan Bittman

Dan Bittman și-a prezentat des fosta soție și copiii în fața camerelor de filmat, în diferite interviuri despre viață, carieră sau decizii. Dar multe lucruri, cele care nu se spun în public sau fie cele dureroase, le-a păstrat pentru el.

Deși nu se poate spune că a dorit să-și ascundă religia, e drept că Dan Bittman nu a vorbit des despre acest aspect, drept pentru care mulți nu cunosc acest detaliu. 

Printre puținele dăți în care a vorbit despre originile sale a fost în emisiunea lui Teo Trandafir. Atunci, mulți oameni au aflat că Dan Bittman are origini evreiești. 

„Te-ai uitat în Wikipedia despre tine? Oamenii te percep ca fiind evreu?”, Teo Trandafir.
„Ce-i cu numele, frate? Ulterior am început să înțeleg. Mi-au zis aia grijă că e așa, că e așa. N-am băgat niciodată în seamă chestia asta, mama era ardeleancă, tata era așa, mama era altfel, de-aia sunt oaia neagră în toate părțile”, Dan Bittman. 

Date biografice

  • Dan Bittman a reprezentat România, în 1994, în cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, ocupând la final locul al 21-lea. 
  • În perioada 2001 - 2003, a moderat emisiunea „Bravo Bravissimo”, difuzată de TVR 1, iar din noiembrie 2004 a prezentat show-ul „Dănutz SRL”, difuzat la același post de televiziune.
  • În anul 2010, a fost desemnat consilier la Ministerul de Finanțe al României. La scurt timp, a demisionat din funcție. 
  • În 2018, Dan Bittman a fost ținta unui val de critici pe internet, după ce a participat la un eveniment organizat de Primăria Sectorului 5 al Capitalei, acesta primind 11.000 de euro ca prezentator. 
  • În perioada pandemiei de COVID-19, Dan Bittman a fost în centrul unui scandal uriaș după ce a contestat măsurile anti-coronavirus luate de autorități. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---