Social Locale

Un bărbat din Capitală a încercat să se sinucidă și a dat foc apartamentului său. Acesta a provocat un incendiu în tot blocul

schedule 30 apr. 2023, 11:14

Un bărbat din Capitală a încercat să se sinucidă și a dat foc apartamentului său. Acesta a provocat un incendiu în tot blocul
roibu / Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Capitală a încercat să își pună capăt zilelor în propriul apartament, dându-i foc. Aceasta a provocat un incendiu în tot blocul de locuințe. Bărbatul este cunoscut cu probleme de sănătate.

A vrut să se sinucidă și a dat foc apartamentului în care locuia

Bărbatul a vrut să se sinucidă și astfel a ajuns să își incendieze propriul apartament dintr-un bloc de locuințe din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit la fața locului, însă misiunea a fost foarte dificilă, deoarece exista riscul ca flăcările incendiului să se extindă și la apartamentele învecinate.

Incidentul s-a produs sâmbătă seara. Vecinii l-au scos afară din apartamentul în flăcări pe bărbatul care i-a dat foc. Acesta a fost transportat la spital, prezentând răni minore. Din fericire, toți locuitorii din bloc au reușit să se autoevacueze și nimeni nu a avut de suferit.

"La momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu violență în una dintre camerele apartamentului, existând pericolul de propagare la celelalte încăperi. Au fost trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de salvări de la înălțime și o descarcerare", a spus Dragomir Marius, ISU București-Ilfov

Rudele bărbatului spun că acesta se confruntă cu probleme psihice, iar incendierea apartamentului a fost o încercare de a-și pune capăt zilelor.

"Are demență alcoolică. Amenință că ne omoară, că dă foc la casă, că se aruncă. Vecinii ne acuză pe noi, dar nu putem să mai stăm cu un astfel de om în casă", a declarat un apropiat al bărbatului.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---