Social

Amenințări cu briceagul la Promenada Mall din Capitală. Echipele antitero SRI au intervenit de urgență

schedule 18 dec. 2023, 07:53

Amenințări cu briceagul la Promenada Mall din Capitală. Echipele antitero SRI au intervenit de urgență
Vlad Vlahman/Facebook

Scandal dezastruos în mall Promenada din Capitală. Un bărbat a început să amenințe oamenii din jur cu un cuțit. Un echipaj SRI aflat în apropiere a intervenit de urgență.

Un bărbat a amenințat oamenii din Promenada Mall cu un cuțit

Poliția susține că întregul scandal a fost pornit de doi adolescenți care au început să se ia de două tinere care stăteau la o masă alăturată. În momentul în care unul dintre băieți a început să arunce cu mâncare în cele două tinere, un bărbat a intervenit pentru a calma situația.

Însă bărbatul s-a trezit amenințat cu un cuțit de unchiul celor doi băieți care se comportau neadecvat. Acesta a început să amenințe lumea din jur, iar oamenii s-au speriat grozav.

Scandalul din mall a fost sesizat de un echipaj SRI care se afla în zonă. Aceștia l-au imobilizat pe bărbatul care amenința lumea prezentă în mall. Cei doi bărbați au fost duși la secţia de poliţie pentru a clarifica situația.

"La data de 17 decembrie 2023, în jurul orei 19.00, Poliția Capitalei - Secția 1 a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla la etajul al 3-lea din incinta unui centru comercial situat în Sectorul 1 a intervenit pentru aplanarea unui conflict între 4 minori (2 fete și 2 băieți).
La fața locului s-au deplasat polițiștii secției menționate și au stabilit că, în urma unui conflict spontan, între bărbatul care a intervenit inițial și un alt bărbat, care este ruda unuia dintre minori, cei doi s-ar fi agresat reciproc, iar acesta din urmă l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, după care ar fi părăsit incinta.
În cauză se efectuează cercetări, de către polițiști din cadrul Secției 1, pentru depistarea bărbatului, stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și dispunerea măsurilor legale ce se impun", se arată în comunicatul DGPMB. 

Întreaga scenă nu a scăpat nici de ochii curioșilor care s-au grăbit să se împartă cu cele văzute pe rețelele de socializare. Unul dintre martorii scandalului i-a lăudat pe cei de la SRI pentru rapiditate și pentru intervenție.

"În Promenada Mall in urma unei altercații, un tip a scos un briceag şi amenința in gura mare că îl taie pe cel care a intrat din greșeala în el. Asta se întâmpla de fata cu copiii care stăteau la masa, la etajul 3 în zona restaurantelor. Copii de pana în 10 ani. La un metru distanță de ei.
Tipul agresat a evitat incidentul. Agresorul şi a continuat drumul sfidant orice-i ieșea in cale cu briceagul deschis. În următoarele 10 minute Mall-ul a fost asaltat de un raid al trupelor SRI - Serviciul Român de Informații Brigada Antitero care-l cautau pe agresor.
Nu știu daca l-au prins, dar sper că mizeria să înfunde pușcăria. Big shout out pentru băieții de la SRI Antitero care au venit mai repede decât livrările de la Pizza Hut", a scris martorul pe Facebook. 


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---