Showbiz

Ce planuri de viitor au Daniel Pavel și iubita lui. Ana Maria Pop, declarații despre nuntă: „Ne iubim și este minunat”

schedule 03 apr. 2023, 10:22

Ce planuri de viitor au Daniel Pavel și iubita lui. Ana Maria Pop, declarații despre nuntă: „Ne iubim și este minunat”
Sursa foto: Instagram Daniel Pavel

Ana Maria Pop, partenera de viață a prezentatorului emisiunii Survivor România, a făcut o serie de dezvăluiri interesante despre planurile lor de viitor. Blondina a dat din casă și a vorbit chiar și despre nuntă, doar că nu a avut vești deloc bune pentru fanii lor.

Daniel Pavel și iubita lui, planuri de viitor

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Pop, femeia de care s-a îndrăgostit, care îl iubește și care, mai presus de toate, îi oferă susținere în proiectul său de suflet, Survivor România. Cei doi au luni bune de relație, motiv pentru care inevitabil încep să primească și întrebări legate de nuntă. Blondina nu a refuzat să ofere un răspuns, doar că nu a mărturisit nimic concret.

Ana Maria Pop și partenerul ei sunt extrem de fericiți, se iubesc și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Aceștia se iubesc enorm, iar acest lucru este cel mai important momentan, iar legat de nunta pe care toată lumea o așteaptă, ea a zis că se va întâmpla la momentul potrivit. Din punctul ei de vedere, ambii sunt niște persoane extrem de deschise și transparente, când vine vorba despre de oamenii care îi apreciază.

De asemenea, partenera de viață a prezentatorului de la Pro TV a menționat faptul că, în clipa în care timpul le-o va permite, vor pleca într-o vacanță împreună, departe de ochii lumii. Tot legat de planurile lor de viitor, ea a mai dat de înțeles că în momentul în care filmările pentru Survivor România vor ajunge la final, Daniel Pavel va pleca și cu fiul lui într-o vacanță, urmând ca fiecare să își viziteze familiile. La final, a zis clar că dacă se vor întâmpla lucruri noi în viața lor, toată lumea va afla chiar de la ei.

„Da, ne iubim și este atât de minunat! Ce și dacă va fi, se va vedea la momentul potrivit. Suntem două persoane extrem de deschise și transparente în ceea ce privește mesajele transmise către oamenii și publicul care îl îndrăgește. Când revenim vom lua o binemeritată gură de aer înainte de a ne concentra pe proiectele din țară. Când ne va permite timpul vom fugi într-o vacanță departe de ochii lumii.
Apoi Daniel va pleca și cu fiul său Antoniu și mama lui, undeva la soare, ne vom vizita familiile în țară. Pe termen scurt, asta se va întâmpla deocamdată. Nu avem cum să planificăm lucruri pe timp îndelungat pentru că avem niște angajamente. Dacă apar surprize sau noutăți, le veți afla și voi”, a declarat Ana Maria Pop, pentru click.ro.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---