Showbiz

Ce planuri de viitor au Lora și Ghenu. Artista, declarații despre sarcină: „O să se schimbe puțin prioritățile”

schedule 19 apr. 2023, 09:41

Ce planuri de viitor au Lora și Ghenu. Artista, declarații despre sarcină: „O să se schimbe puțin prioritățile”
Sursa foto: YouTube JORGE OFFICIAL

Lora și Ionuț Ghenu au planuri serioase de viitor, iar invitați în cadrul podcast-ului moderat de Jorge, au vorbit despre aceste lucruri, dar și despre multe aspecte legate de viața privată. Vor sau nu să devină părinți!

Lora, despre planurile de viitor cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu au o relație care durează de mai bine de opt ani, iar întrebarea legată de copil este una pe care o primesc destul de des. Aceștia sunt foarte fericiți, lucrează împreună de zece ani și petrec foarte mult timp unul alături unul de celălalt, iar de curând au fost invitați la primul lor podcast pe care îl moderează Jorge. Fostul concurent de la Survivor România le-a adresat foarte multe întrebări interesante.

Artista a fost întrebată dacă este însărcinată, iar ea s-a speriat foarte tare în momentul în care s-a lovit de această curiozitate, mai ales că în ultima vreme chiar a reușit să slăbească, după cum chiar ea a mărturisit în fața camerelor de filmat, tocmai de aceea a fost mirată de ceea ce i s-a zis. De asemenea, Lora a mai precizat că ei nu fac nimic pentru a împiedica o posibilă sarcină, iar dacă Universul își dorește lucrul acesta pentru ei, se va întâmpla.

Lora este perfect conștientă de faptul că dacă va deveni mamă, lucrurile în viața sa se vor schimba, la fel și prioritățile, dar nu consideră că acesta este neapărat un lucru rău. Cei doi îndrăgostiți nu se văd trăind unul fără celălalt, au planuri de viitor legate de carieră împreună, își doresc să facă lucruri frumoase și să se bucure de fiecare moment pe care îl trăiesc. Sunt foarte fericiți și se susțin la orice pas, iar asta este tot ceea ce contează. Așadar, artista nu este gravidă la momentul actual, spre dezamăgirea fanilor care vor să o vadă în rolul de mamă.

„Lora, ești însărcinată?”, a venit întrebarea din partea lui Jorge.
„Nu! De ce? Nici măcar balonată nu sunt, ca să mă întrebi asta. Am și slăbit foarte tare. Sunt grasă? Acum mă faci să mă duc să-mi iau vreun test de sarcină. Mă sperii, mi-e frică.”, a zis repede Lora.
„De ce?”, a mai întrebat-o el.
„Pentru că am planuri, am chestii de făcut.”, a zis artista.
„Un copil crezi că o să-ți oprească planurile?”, a mai întrebat fostul Faimos.
„Nu neapărat că o să-mi oprească planurile, dar o să le schimbe. O să se schimbe puțin prioritățile, ceea ce nu e un lucru rău, dar m-am gândit la altceva când m-ai întrebat. Ne dorim, dacă Universul vrea pentru noi asta…”, a răspuns partenera lui Ghenu.
„(....) Noi nu facem nimic ca să blocăm o posibilă sarcină. Într-un fel sau altul, dacă nu se întâmplă într-un fel, se întâmplă în altul. Eu nu cred că noi suntem pe planeta asta să iubim doar ce iese din noi”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---