Showbiz

Anamaria Prodan, primele declarații despre Flavius Nedelea. Ce a spus despre noul ei iubit

schedule 20 apr. 2023, 10:46

Anamaria Prodan, primele declarații despre Flavius Nedelea. Ce a spus despre noul ei iubit
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan iubește din nou și este foarte, foarte fericită. Până acum, impresara a refuzat să vorbească despre noul ei partener de viață, dar recent a considerat că a venit vremea să o facă. Iată ce a zis!

Anamaria Prodan, despre noul ei iubit

Anamaria Prodan a fost mereu sinceră, când a venit vorba despre viața sa privată, doar că în ceea ce privește noua ei relație, a fost o vreme tăcută. Ei bine, având în vedere că este foarte fericită alături de Flavius Nedelea, noul ei partener de viață, a decis să ofere niște detalii despre el. Impresara este iubită și tratată așa cum merită de către cel alături de care trăiește, iar copiii săi o susțin și se bucură la rândul lor că femeia care i-a adus pe lume este fericită și împlinită, având în vedere cât de mult a suferit în trecut.

Ei bine, deși impresara a încercat să stea departe de ochii lumii, nu a reușit lucrul acesta pentru prea multă vreme. Ea formează un cuplu cu Flavius Nedelea, un om de afaceri foarte bogat care i-a furat inima și pe care îl iubește la nebunie. Despre el a zis că este un om fericit, unic și serios.

De asemenea, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a mai zis despre noul ei iubit că este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, pe care îl admiră foarte mult și de care este foarte mândră. Iubește felul în care se simte când este în preajma lui și tocmai de aceea, ea a preferat ca povestea lor să rămână în umbra reflectoarelor.

”Eu sunt un om fericit şi încerc să protejez omul care să află lângă mine, pentru că este un om minunat, unic, serios. Este un bărbat cu "B" mare şi atunci neavând foarte multă legătură cu viaţa mondenă, eu îl admir atât de mult şi sunt atât de mândră de cum este el, de cum a apărut în viaţa mea şi cum mă simt alături de el, încât am hotărât alături de copiii mei să trăim în umbra reflectoarelor.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru spynews.ro.

Iubitul impresarei a refuzat să dea prea multe detalii despre relația lor, din simplul motiv că a fost mereu o persoană discretă, dorindu-și să rămână așa în continuare.

”Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat Flavius Nedelea, pentru aceeași sursă.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---