Showbiz

Anamaria Prodan i-a dat replica Alinei Greavu, după ce a criticat-o: „Nu te inflama, că înflorește părul verde”

schedule 14 apr. 2023, 10:30

Anamaria Prodan i-a dat replica Alinei Greavu, după ce a criticat-o: „Nu te inflama, că înflorește părul verde”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a dat replica Aluzivei, pe numele ei real Alina Greavu, după ce aceasta a criticat-o în mediul online, în urma declarațiilor pe care le-a făcut pe TikTok. Iată ce mesaj i-a transmis impresara!

Anamaria Prodan i-a dat replica Aluzivei

Anamaria Prodan a postat, zilele trecute, o filmare pe TikTok în care se laudă că este o femeie “slabă și frumoasă” și în care, de asemenea, este dură cu acelea care nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate.

„Mă pregătesc pentru make-up. Mă demachiez, că am avut cremă pe față. Și apropo, pentru fraierii ăștia. Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani. Și slabă, și frumoasă, ca să muriți de ciudă, graselor și urâtelor! La 25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi!”, a zis impresara pe TikTok.

Așa cum era de așteptat, cuvintele sale au generat sute de reacții în mediul online din partea multor tineri, care i-au atras atenția asupra faptului că nici ea nu arăta la fel de bine ca acum în urmă cu câțiva ani, când nu avea bani, că folosește filtre și că ar trebui să se gândească mai bine la faptul că nici fiica ei nu este trasă prin inel, fiind criticată la rândul ei, pe rețelele sociale, din cauza aspectului ei fizic. Aluziva este una dintre influncerițele care au vorbit despre cazul impresarei, nefiind de acord cu faptul că o femeie care a ajuns la nivelul ei nu face altceva decât să “flexeze” cu faptul că are ceva ce altele nu au.

„Doamna flexează că are un ten frumos la 50+ ani, fără machiaj, și că e slabă. Apoi plusează cu ‘graselor și urâtelor, pune-ți mâna și slăbiți, să arătați ca mine la 50 de ani’. Ce poate fi mai trist decât o femeie bogată, celebră, deșteaptă, frumoasă, stăpână pe ea etc. care flexează și se… pe alte femei care nu sunt la fel de frumoase, slabe sau șmechere ca ea? Ce poate fi mai trist decât o femeie care toată viața s-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați, care a tras să ajungă aici și care, într-un final, alege să atace tot femeile?”, a transmis Aluziva, pe Instagram.

Anamaria Prodan a urmărit și ea declarațiile Aluzivei și a decis să îi dea replica influenceriței, pe contul ei oficial de Instagram, unde a numit-o, în mod ironic, “Abuziva”. De asemenea, i-a explicat acesteia că filmarea respectivă nu este pentru toată lumea, ci doar pentru haterii ei, dar i-a zis că îi recomandă și cel mai bun regim alimentar.

„Să o facem cunoscută și pe Abuziva sau cum se numește. Te pupă Anamaria Prodan și îți recomandă cel mai bun și sănătos regim alimentar! Video a fost făcut pentru haterii oribili și cumpliți care nu-și arată și fețele hidoase, schimonisite de răutate și invidie! Abuziva, nu te inflama, că înflorește părul verde. Sper că ai înțeles”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9762 RON
-0.00040
USD
USD: 4.6699 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.7698 RON
-0.00210
HUF
HUF: 1.2629 RON
-0.00260
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.1198 RON
0.00490
Convertor valutar

Rezultat: ---