Showbiz

Ce relație au copiii Anamariei Prodan cu noul ei iubit: „Niciodată nu am avut scandaluri sau divergențe”

schedule 22 apr. 2023, 12:11

Ce relație au copiii Anamariei Prodan cu noul ei iubit: „Niciodată nu am avut scandaluri sau divergențe”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan iubește și este fericită, fără să își mai ascundă noul partener de ochii lumii. După ce s-au afișat împreună, oamenii au fost curioși să afle mai multe detalii despre relația lor, dar și despre felul în care Flavius Nedelea se înțelege cu cei trei copii ai săi. Ce a povestit impresara!

Anamaria Prodan, despre relația copiilor cu noul ei iubit

Anamaria Prodan a trecut printr-o perioadă destul de grea, din cauza divorțului de fostul soț, dar și de întregul scandal care a pornit după aceea. Ei bine, a afectat-o enorm, deși a încercat să fie puternică pentru copii, iar foarte important a fost pentru ea faptul că Flavius Nedelea a ajutat-o cu cele mai bune sfaturi. Impresara este profund recunoscătoare pentru faptul că a întâlnit în calea sa un bărbat precum el.

"Toate cuvintele pe care mi le spunea sunau așa: Întotdeauna, după furtună, vine soarele. Întotdeauna să ai credință în Dumnezeu că binele va triumfa și că ești un om minunat. Să încerci să păstrezi, cu tatăl copilului tău o relație frumoasă și decentă", a povestit Anamaria Prodan, pentru Online Story by Cornelia Ionescu.

Din câte a mai povestit chiar impresara, se pare că ea și noul ei partener de viață nu se înțeleg bine doar pe plan sentimental, ci și pe cel profesional. Aceștia au mai multe afaceri împreună, una dintre ele fiind legată de niște ambarcațiuni de lux, care din punctul ei de vedere sunt unele extrem de frumoase. De asemenea, a mai zis și că ei își vor petrede vara pe iaht și că își vor invita prietenii și familia să se bucure alături de ei. Anamaria Prodan a descris mai apoi, perioada pe care o trăiește ca fiind una dintre cele mai frumoase din viața sa, după nașterea copiilor.

"Avem mai multe bussines-uri împreună, unul dintre cele este foarte frumos, cu ambarcațiuni de lux și am mers să vedem câteva ambarcațiuni. Niște iahturi foarte frumoase. Noi vara o petrecem pe iaht, pe iahturile noastre de data aceasta și abia aștept să îmi învit prietenii și familia și să ne trăim povestea departe de tot.
Sunt o răsfățată! Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea, după nașterea copiilor mei. Când mă uit înapoi am să le mulțumesc mereu și primului și celui de-al doilea soț pentru că mi-au oferit cele mai frumoase daruri din viața mea, copiii mei", a mai zis Anamaria Prodan.

În ceea ce privește relația pe care copiii săi o au cu Flavius Nedelea, ea a zis că aceștia îl respectă și consideră cu au ce să învețe de la el. Cei doi au preferat să ia lucrurile pas cu pas, iar impresara a luat cele mai importante decizii din viața sa, după ce s-a consultat cu ei și niciodată nu s-a pus problema de scandaluri sau divergențe între ei.

"Copiii îl respectă și au ce să învețe de la el. Și pe partea de bussines pentru mine este unul dintre cele mai importante lucruri că pot învăța ceva pe partea aceasta.(...) Am luat lucrurile încet și cu mare grijă, având discuții despre fiecare amănunt din viața noastră, foarte serioase. Împreună am luat toate deciziile și niciodată nu am avut scandaluri sau divergențe. La noi nu există așa ceva", a mai zis impresara.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---