Showbiz

Anamaria Prodan s-a pozat goală. Ce mesaj le-a transmis femeilor după ce a renunțat la inhibiții

schedule 19 iul. 2023, 08:59

Anamaria Prodan s-a pozat goală. Ce mesaj le-a transmis femeilor după ce a renunțat la inhibiții
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a pozat goală, pe balcon, iar imaginea a ajuns imediat virală pe internet. Ce mesaj le-a transmis impresara femeilor care o urmăresc și care au fost reacțiile fanilor.

Anamaria Prodan s-a pozat goală, pe balcon

Face Anamaria Prodan ce face și reușește să intre în atenția oamenilor care o urmăresc. Deși a avut o viață plină de întâmplări care mai de care mai interesante, aceasta nu a dat prea mulți bani pe părerile răutăcioase ale oamenilor, ci doar și-a trăit viața după bunul ei plac. Adesea, deciziile pe care le-a luat nu au fost tocmai cele mai bune, dar de lucrul acesta și-a dat seama mai târziu și cu toate acestea nu a regretat nimic, pentru că toate acelea au adus în punctul în care este astăzi.

Nu doar că nu se uită în gura lumii, dar nu se uită nici la bani când vine vorba de mofturile sale și trăiește o viață de lux la care persoanele care stau zilnic cu ochii pe ea nici măcar nu au curajul să viseze. Anamaria Prodan este și a fost mereu genul de persoana care nu s-a ascuns după deget, iar de curând a decis să posteze o imagine în care a renunțat la inhibiții și care a încins internetul.

Ei bine, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf s-a pozat goală, pe balcon și a transmis un mesaj prin intermediul căruia a vrut să le dea mai multă încredere în ele femeilor care nu au curajul de apărea în felul acesta în mediul online. De asemenea, nici reacțiile celor care o urmăresc nu au încetat să apară și deși unii au dat cu hate și cred că la vârsta ei nu ar trebui să apară în felul acesta pe internet, au fost și mulți care i-au apreciat curajul.

”#eusuntanamariaprodan 🥇  #diminetifrumoase❤️  Corpul vostru dezbrăcat trebuie atins doar de cel ce se îndrăgostește de sufletul vostru dezgolit. 👀❤️💥🥇🥰”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.



”Artă pură”/ ”Superbă”/ ”Tipul meu de frumusețe”/ ”Top”/ ”Super”, sunt câteva dintre reacțiile celor care au dat cu ochii de imaginea impresarei, interzisă minorilor.”, au scris oamenii în comentarii.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---