Social

Scene de amor în secția de poliție, filmate pe geam de soțul înșelat. Idila a fost întreruptă de mascați

schedule 24 apr. 2023, 08:27

Scene de amor în secția de poliție, filmate pe geam de soțul înșelat. Idila a fost întreruptă de mascați
Foto: Captura Realitatea

Este anchetă în Argeș, după ce un șef de post de poliție a fost filmat în timp ce făcea amor cu o subalternă. Soțul femeii, militar la o unitate din Brașov, i-a înregistrat pe geam. A vrut să îi și confrunte pe amanți, dar cei doi s-au baricadat în birou. Cum nu a reușit în niciun chip să îi convingă, a sunat la 112 și a chemat mascații. 

Amor în secția de poliție, filmat pe geam de soțul înșelat, întrerupt de mascați

Femeia, tânără blondă, agendă la postul de Poliție Schitu Golești, a fost prinsă de soțul înșelat, aproape de miezul nopții, în sediul poliției, săturându-l cu patos pe șeful de post și fost președinte județean al Sindicatului Europol. 

Soțul agentei, militar de meserie, ar fi avut bănuieli că femeia nu îi este fidelă. Din acest motiv o și urmărea. Joi noapte i-a filmat ca să aibă dovada. Ulterior, a vrut să îi și confrunte, însă polițiștii s-au baricadat în birou, astfel că soțul a sunat la 112 și i-a reclamat că întrețin relații sexuale.

„La fața locului s-au deplasat ofițeri cu funcții de conducere, din verificări stabilindu-se că cei doi au fost planificați în serviciu între orele 14:00-22:00, iar după terminarea programului s-au încuiat în interiorul Postului de Poliție, fără ca ulterior să dea curs solicitărilor de deschidere a ușii de acces”, a declarat Florin Popa, IPJ Argeş.  

Femeia l-a convins pe șeful de post să încuie ușa de frica soțului, care ar fi avut acces la armament, susțin surse citate de Observator. De asemenea, intervenția mascaților nu ar apărea pe fișa de intervenții din acea noapte. Șeful de post și subalterna sunt acum cercetați disciplinar de șefii lor. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---