Showbiz

Connect-R, pregătit să renunțe la cariera muzicală: „Viața nu e doar turneu, aplauze și bani”

schedule 24 mai 2023, 14:44

Connect-R este pregătit să renunțe la cariera muzicală, fiind de părere că viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Are alte planuri de viitor, despre care a vorbit în cadrul unui podcast în care a fost invitat. Ce l-a determinat să ia această decizie!

Connect-R vrea să renunțe la cariera muzicală

Connect-R se află pe lista celor mai cunoscuți cântăreți din România, având în spate o carieră de succes de ani buni și milioane de oameni care îi ascultă muzica. De-a lungul vieții sale, a lansat multe piese care au ajuns pe primele locuri în topuri muzicale, a avut colaborări cu artiști de renume și sute de concerte pe unele dintre cele mai mari scene din țara noastră și este recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase din viața sa. Deși cariera lui muzicală ar putea fi una de durată, el a decis să se retragă, iar în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă a făcut acest anunț în premieră.

Artistul i-a zis gazdei sale faptul că se retrage ușor, ușor din această lume și nu pentru că nu simte că face față, ci pentru că uneori simte că ar trebui doar să facă niște concerte mari, în niște locuri importante din București și nimic mai mult, deoarece viața lui nu este doar despre a fi în turneu, a primi aplauze sau bani. Astfel, a ajuns la conluzia că trebuie să se retragă în cel mult doi ani, pentru a avea mai mult timp să călătorească și să se bucure de toate frumusețile din jurul lui. Problemele de sănătate cu care atât el, cât și șoferul lui s-au confruntat au dus la această decizie dureroasă pentru fanii lui.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta.
Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, a declarat Connect-R, în podcast-ul lui Radu Țibulă.

Deși vrea să renunța la cariera sa muzicală, asta nu înseamnă că nu va continua să se învârtă în această lume. De exemplu, el a anunațat deja că joi, 25 mai, va lansa prima lui carte care se va numi „Din livada cu nuci”, în care va vorbi despre multe momente cheie din viața sa, dar și despre unul care a avut un impact mare asupra sa și anume divorțul de Misha, mama copilului său. Crede că tot ce a reușit să facă s-a întâmplat doar datorită ei, pentru că deși au decis să divorțeze în urmă cu mai bine de cinci, au continuat să petreacă timp împreună de dragul fiicei lor.

„Totul se datorează ei. Noi suntem divorțați de 5 ani, dar toate vacanțele ni le-am făcut împreună. Ne simțim bine împreună. E meritul ei. Ea e o doamnă. Motivul real al despărțirii noastre este în cartea mea. Pe 25 mai lansez cartea”, a mai zis el.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---