Showbiz

Betty Salam, dezvăluiri emoționante despre soția tatălui ei. Ce crede despre faptul că Florin Salam și-a refăcut viața după moartea mamei

schedule 01 nov. 2023, 10:50

Betty Salam, dezvăluiri emoționante despre soția tatălui ei. Ce crede despre faptul că Florin Salam și-a refăcut viața după moartea mamei
Sursa foto: YouTube Playtech Stiri

Betty Salam a vorbit, într-un interviu plin de emoții, despre faptul că tatăl ei și-a refăcut viața, motivul pentru care multă lume l-a judecat de-a lungul timpului. Ce crede ea despre soția lui Florin Salam!

Betty Salam, dezvăluiri emoționante despre soția tatălui ei

Florin Salam și Fănica, prima lui soție și mama lui Betty Salam, au avut parte de o iubire ca în povești. Din nefericire, aceasta nu a fost și una de lungă durată, deoarece ea și-a pierdut viața la vârsta de 27 de ani. Aceasta s-a îmbolnăvit de ciroză hepatică, după care a făcut septicemie şi blocaj renal, iar trupul ei nu a mai rezistat. Medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, dar nu au reușit.

Timpul a trecut, iar Florin Salam și-a refăcut viața. Recent, Betty Salam a vorbit pe marginea acestui subiect, deși a refuzat să dea detalii cu alte ocazii. Artista se bucură că tatăl ei a găsit o femeie alături de care este fericit și consideră că oricine se află în această situație trebuie să înțeleagă faptul că nu este nimic greșit în a-și reface viața, chiar și după ce au primit o lovitură precum aceasta.

Cel mai important pentru este să țină familia unită, indiferent de greutățile prin care trec în drumul lor. În același timp, crede că trebuie să existe comunicare între ei, dar și sp fie fericiți cu toții.

„Dacă mama mea era în viață și încă erau împreună, atunci...renunți la iubirea mamei... asta era. Dar cum să zic eu... dacă ea nu mai e alături de noi și e la Dumnezeu, n-ai cum să zici renunți la iubirea pentru mama, păi nu ai cum. N-ai cum să renunți, iubirea rămâne acolo. Nu mai e lângă tine, dar asta nu înseamnă că te împiedică să te recăsătorești, să-ți refaci viața. Oamenii trebuie să înțeleagă, cei care mai sunt în situația lui și copiii, trebuie să înțelegeți că ei sunt fericiți.Important e să păstrăm familia unită, indiferent de circumstanțe, să fim uniți, să existe comunicarea. Asta e cel mai important lucru și să fim fericiți și noi copiii și părinții noștri că până la urmă ei ne-au dat viață”, a declarat Betty Salam, pentru Playtech Știri.

Soția lui Florin Salam are parte de toată aprecierea lui Betty Salam, care a avut numai cuvinte bune de zis la adresa ei, de fiecare dată când a avut ocazia. Așadar, vedeta consideră că era firesc ca acesta să fie cursul lucrurilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---