Horoscop

Saturn iese din retrograd pe 4 noiembrie. Cum influențează fiecare zodie

schedule 02 nov. 2023, 11:21

Saturn iese din retrograd pe 4 noiembrie. Cum influențează fiecare zodie
Foto: Vadim Sadovski/Shutterstock

Noiembrie începe cu o schimbare puternică, pe măsură ce puternicul Saturn iese din retrograd și își începe mersul direct în tărâmul mistic al Peștilor pe 4 noiembrie.

Călătoria retrogradă a lui Saturn a început în urmă cu multe luni în ultimul semn al zodiacului european și a fost o perioadă de introspecție și săpături mai adânci. În toate aceste luni Universul ne-a încurajat să privim dincolo de vălul fricii, oferindu-ne posibilitatea de a descoperi adevăruri ascunse și șansa de a ne îmbunătăți viața pe care o trăim.

Saturn în Pești servește ca o amintire blândă că există abundență și fericire pentru noi toți. Cu toate acestea, fiecare dintre noi deține puterea și are responsabilitatea de a trăi viața așa cum își dorește.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Este timpul să acționezi. Mișcarea directă a lui Saturn te încurajează să îți pui în aplicare planurile pe care ți le faci de atât de mult timp. Determinarea și energia ta vor fi la cote maxime, așa că nu permite fricii să te țină în spate.

Horoscop Taur

Reconectează-te cu sinele tău spiritual pentru a găsi răspunsurile de care ai nevoie și pace în haosul vieții. Permite-ți să îți dai seama ce contează cu adevărat.

Horoscop Gemeni

Această perioadă este ideală pentru ca tu să îți evaluezi situația în care te afli. Învață să fii mai atentă la tot ce ai de făcut, lasă în spate trecutul și concentrează-te pe ceea ce urmează să se întâmple.

Horoscop Rac

Este timpul să lucrezi la relațiile tale. Saturn direct în Pești te sfătuiește să investești timp și efort în a îți cultiva legăturile cu cei dragi. Arată-ți aprecierea și exprimă-ți emoțiile în mod deschis.

Horoscop Leu

Universul te îndeamnă să ai mai multă grijă de tine. Prioritizează-ți sănătatea, atât fizică, cât și mintală. Mișcarea directă a lui Saturn îți amintește ce contează cu adevărat în această viață.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---