Showbiz

Brigitte Pastramă a fugit de acasă la 19 ani. A renunțat la cariera de model pentru primul soț: „Nu mă lăsa să muncesc”

schedule 06 iun. 2023, 10:31

Brigitte Pastramă a fugit de acasă la 19 ani. A renunțat la cariera de model pentru primul soț: „Nu mă lăsa să muncesc”
Sursa foto;: YouTube TheXclusive

Despre Brigitte Pastramă se cunosc multe lucruri, aceasta fiind în atenția oamenilor de ani buni, dar foarte puțini știu despre începuturile relației cu primul ei soț care a decedat. Bruneta a fugit de acasă de dragul lui și, de asemenea, a renunțat la carieră, iar pe atunci părinții ei credeau că este doar o perioadă mai rea din viața sa și că se va întoarce. Iată ce a mai povestit!

De ce a fugit Brigitte Pastramă de acasă la 19 ani

Invitația pe care Brigitte Pastramă a primit-o din partea lui Mihai Ghiță de a purta o discuție cu acesta în cadrul emisiunii ”În Oglindă” a fost un prilej pentru vedetă de a-și descărca sufletul și de a vorbi despre trecutulul dureros. Deși acum știe ce înseamnă să fii o femeie independentă care muncește pentru tot ceea ce are, nu a fost mereu așa. Ea și-a amintit de cum a renunțat la cariera sa de model de dragul primului ei soț, pe care l-a găsit mort în propria casă, moment în care a avut unul dintre cele mai mari șocuri din viața sa.

Ei bine, Brigitte Pastramă a plecat de acasă, la vârsta de doar 19 ani, acela fiind și momentul în care l-a cunoscut pe Tavi Sfăt, primul ei soț. Când a plecat, nu a luat mare lucru cu ea și chiar a renunțat la carieră pentru tatăl lui Robi, pe care părinții ei nu l-au acceptat, deoarece e mai mare decât ea cu 13 ani, fiind de părere că era mult prea devreme pentru ea să își ia viața în propriile mâini. Tatăl ei i-a pus condiții, iar asta a deranjat-o cel mai tare. Acesta i-a zis că ori se desparte de el, ori pleacă de acasă, iar ea a ales să plece.

"Eu la 19 ani am plecat de acasă. Când l-am cunoscut pe primul meu soț. Părinții mei nu au fost de acord cu relația și am fugit de acasă. Am fugit cu un sac de cartofi și cu un televizor alb-negru, pur și simplu. Atunci mi-am luat viața în mâini. Lucrasem un an în București, la Zina Dumitrescu, câștigasem Miss Personalitate România, câștigasem câteva concursuri de manechine, dar încă locuiam cu ei. Apoi l-am cunoscut pe cel care a fost tatăl lui Robi, care a decedat. Ei nu au fost de acord, era cu 13 ani mai în vârstă ca mine, ei considerau că era prea devreme pentru mine. Plus de asta, eu am fost fata mare și na, când au aflat că nu mai sunt, s-au supărat foarte tare. M-a pus mama să iau Biblia în mână și să jur și n-am mai putut, i-am spus adevărul și m-a bătut.(...)
Tata mi-a pus condiții, ori mă despart de el, ori dacă nu să plec de acasă. Mama mi-a zis: "Jură că tu nu te-ai culcat cu omul ăsta", și n-am putut, am spus adevărul. Atunci s-au supărat foarte tare și m-au pedepsit. Așa am plecat. Mi-am închiriat o garsonieră, el nu era din acel oraș. Părinții mei au crezut că o să fie doar o lecție și mă voi întoarce.”, a povestit Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

De Tavi Sfăt ea s-a îndrăgostt din prima, iar asta a determinat-o să facă orice pentru el, inclusiv să renunțe la viața pe care o avea înainte, pentru că lui nu îi plăcea să o vadă muncind și, pe deasupra, era și un bărbat foarte gelos. Pentru că nu voi să îl piardă, a făcut orice pentru el, renunțând nu doar la carieră, ci și la bărbatul cu care se cuplase, după ce a aflat că Tavi o înșelase, doar pentru că a mers plângând la ea și a cerut-o în căsătorie. În ziua nunții lor, fostul ei iubit le-a trimis o bombă, doar că din fericire, vedeta nu a pățit nimic.

„El era un om de afaceri, eu aveam 19 ani. M-am îndrăgostit de el iremediabil, eu îl vedeam numai pe el, făceam orice pentru el. Eu lucram în București, model, dar am venit că aveam o restanță. M-a invitat o prietenă la discotecă și m-a văzut el. După aia a început să mă sune, ne-am îndrăgostit, ne-am întâlnit pe ascuns. Am renunțat de multe ori la cariera mea de model pentru Tavi, că era foarte gelos. Nu voiam să-l pierd, pur și simplu. Nu mă lăsa să muncesc, voia să mă întrețină el numai așa cu puțin, ca să nu-l părăsesc.
Dar îl iubeam foarte mult și până la urmă chiar am acceptat asta. Dar, de exemplu, am avut o relație cu un bărbat foarte, foarte bogat, care în momentul în care m-am căsătorit cu el (n. red cu primul ei soț), ne-a trimis o bombă. M-am despărțit de Tavi pentru că eu mai aflam de iubitele lui, cum avea discoteci. M-am despărțit, că n-am mai suportat, după am avut o relație cu un tip foarte bogat. Și după aia Tavi a plâns, m-a cerut de nevastă și m-am măritat cu el și na, a explodat o bombă. Toată lumea s-a speriat. Dumnezeu m-a protejat", a mai zis vedeta,

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---