Showbiz

Brigitte Pastramă, clipe de coșmar pe patul de spital. Cine i-a fost alături: „Mă gândeam cine are grijă de mine la bătrânețe”

schedule 28 iul. 2023, 10:19

Brigitte Pastramă, clipe de coșmar pe patul de spital. Cine i-a fost alături: „Mă gândeam cine are grijă de mine la bătrânețe”
Sursa foto: Instagram Brigitte Pastrama

Brigitte Pastramă a trecut prin clipe de coșmar pe patul de spital, iar de curând a povestit cine i-a fost cu adevărat alături în cele mai grele momente din viața sa, dar și care au fost gândurile care i-au trecut prin minte la momentul respectiv.

Brigitte Pastramă, clipe de coșmar în spital

Brigitte Pastramă a oferit un interviu sincer, în care și-a deschis inima și a vorbit atât despre problemele de sănătate pe care le-a avut și din cauza cărora a stat în spital, cât și despre mutarea în Dubai. Vedeta și-a amintit de clipele de coșmar pe care le-a trăit, în urmă cu un an, când a fost internată în spital. A povestit că singura persoană care i-a fost într-adevăr alături a fost fiica sa, motiv pentru care a ajuns la concluzia că ea chiar o va ajuta și la bătrânețe și a promis că va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a primi o educație bună.

"Am avut anul trecut un episod în care am fost pe un pat de spital și unica persoană care a venit la mine a fost fata mea. În momentul ace la mi-am zis ce rămâne în viața asta, decât copiii? Până la urmă, totul e trecător. Aveam 45 de ani atunci și mă gândeam cine are grijă de mine la bătrânețe? Trebuie să am grijă de copiii mei să nu devină drogați, să trăiască ca o plantă agățătoare. De atunci am înscris-o la o școală privată și am vrut să elimin tot ce înseamnă droguri, alcool din viața Sarei.", a declarat Brigitte Pastramă, potrivit wowbiz.ro.

De asemenea, vedeta a mai povestit și de ce a luat decizia de a pleca în Dubai. Vedeta a fost clară în declarații și a recunoscut faptul că pentru fiica ei face toate aceste lucruri. Are cinci luni de când s-a mutat și va rămâne acolo, până în momentul în care fiica ei va termina școala, dar este nevoită să revină în țară, pentru că mai are niște afaceri de care trebuie să se ocupe.

Una dintre cerințe, pentru ca fata ei să poate face școala în Dubai, este ca un părinte cel puțin să fie rezident, iar ea își dorește acel ID. Nu este deloc ușor, dar face tot ceea ce îi stă în putință pentru binele copilului ei, urmând ca mai apoi să facă toate actele necesare și pentru ea. Din câte a mai povestit vedeta se pare că Sara a dat deja câteva examene și a durat în jur de o lună până au găsit cea mai potrivită școală pentru ea, dar care nici să nu coste o avere, dar care mai ales să fie aproape de casa lor.

"Sunt plecată în Dubai de aproape 5 luni și probabil voi locui acolo până va termina Sara școala. Eu și cu Florin probabil că vom face cu schimbul atâta timp cât vom avea afacerile pe care le avem în România. Nu ne-am făcut planuri de ce vom face din punct de vedere al unui job sau ceva acolo, vom vedea la timpul potrivit. Pentru mine targetul a fost să pot să îmi iau acest ID, pentru ca fata să poată să se înscrie la această școală, pentru că era una dintre cerințe ca unul dintre părinți să fie rezident și apoi trebuie să îi fac și ei actele. Sara a dat anumite examene, a durat cam o lună până am găsit o școală conform dorințelor ei și să fie și cu un buget care să ni se potrivească nouă și aproape de casa pe care amachiziționat-o.", a mai zis vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---