Showbiz

De ce i-a fost frică lui Brigitte Pastramă să divorțeze de Florin. Dezvăluiri cutremurătoare: „Am văzut pe perete...”

schedule 30 ian. 2024, 13:04

De ce i-a fost frică lui Brigitte Pastramă să divorțeze de Florin. Dezvăluiri cutremurătoare: „Am văzut pe perete...”
Sursa foto: Instagram Brigitte Pastrama

Brigitte Pastramă a povestit de ce i-a fost frică să divorțeze de Florin, deși a simțit că ar trebui să facă neapărat lucrul acesta.

De ce i-a fost frică lui Brigitte Pastramă să divorțeze de Florin

Florin și Brigitte Pastramă au o relație de lungă durată, dar acest lucru nu înseamnă că între ei nu au existat deloc probleme până acum. Cei doi s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, iar într-un anumit punct al vieții sale, vedeta și-a dorit din tot sufletul să închidă acest capitol, dar nu a avut puterea de a o face.

Ea a trecut în urmă cu mai bine de un an, printr-un chin din cauza problemelor de sănătate care i-au dat mari bătăi de cap. A fost nevoie chiar de internarea sa în spital, unde a stat de una singură, s-a gândit la situația din viața sa și a decis că a venit vremea să divorțeze de partenerul ei de viață, Florin Pastramă.

Aceștia s-au cununat doar la starea civilă, nu și în fața lui Dumnezeu, pentru că ea este penticostală. Brigitte Pastramă este o femeie credincioasă, iar într-una dintre zile, când s-a trezit a văzut pe peretele salonului în care internată un pasaj din Biblie și anume „Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă” și s-a speriat foarte tare. A luat-o ca pe un semn că nu ar trebui să se separe de soțul ei, deși inima îi spunea că aceea era decizia corectă.

„A fost când am fost singură în spital, cel mai urât. Acum un an și jumătate. Atunci am vrut să mă despart de el. Dar a doua zi după ce m-am operat, am văzut pe perete la ora cinci și jumătate… M-am trezit speriată de ceea ce am văzut că scria pe un perete: 'Ceea ce Dumnezeu a unit, omul să nu despartă'.
Eu citesc Biblia și mi-am dat seama că acesta e un citat din Biblie. Și nu am vrut să fac acest lucru, să mă despart de el, după ce am văzut scrise aceste cuvinte pe perete. M-am gândit că este împotriva lui Dumnezeu. Eu cu Ilie(n.r. Ilie Năstase) nu m-am căsătorit și în fața lui Dumnezeu. Am făcut doar cununia civilă, fără să mă unesc în fața lui Dumnezeu, eu fiind penticostală. Iar cu Florin am făcut. Și mi-a fost frică să divorțez de Florin, după acest moment”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru viva.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---