Showbiz

Brigitte Pastramă, văduvă la doar 26 de ani. Mărturisiri despre trecutul dureros: „Mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat”

schedule 06 iun. 2023, 09:26

Brigitte Pastramă a rămas văduvă, la vârsta de doar 26 de ani, iar într-un interviu pe care l-a acordat de curând, și-a amintit de trecutul dureros și a vorbit despre momentul în care l-a găsit pe bărbatul pe care îl iubea mort în pat. A avut un șoc, când și-a dat seama că făcuse infarct. Iată ce a mai povestit!

Brigitte Pastramă a rămas văduvă la doar 26 de ani

Brigitte Pastramă a acceptat invitația lui Mihai Ghiță de a merge în emisiunea „În Oglindă”, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. Vedeta a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viața sa, iar una dintre zilele care au marcat-o profund a fost cea în care l-a găsit pe bărbatul iubit mort în propria casă. S-a întâmplat totul foarte repede, iar ea a suferit un șoc, pentru că nu își dădea seama ce anume se întâmplă și de ce, deși avea ochii deschiși, acesta nu îi răspundea.

Din nefericire, regretatul ei soț a făcut un infarct, pe care ar fi putut să îl evite, dacă ar fi avut o viață echilibrată, doar că nu a ținut cont de lucrul acesta, iar finalul vieții sale a venit prea repede. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că a fost nevoită să îl înmormânteze chiar înainte de Crăciun, iar când și-a amintit de toată durerea pe care a simțit-o, și-a stăpânit cu mare greu lacrimile.

„Tavi a făcut infarct. Avea 38 de ani când a murit, cu 5 zile înainte de Crăciun. Pur și simplu am vorbit cu el, m-am dus să-i dau de mâncare fiului meu, care mai avea o lună până să facă doi ani. Când am venit l-am găsit cu ochii deschiși, se uita pe tavan. Robi s-a oprit și eu am început să vorbesc cu el, dar nu înțelegeam de ce nu reacționează, că el a murit cu ochii deschiși. Apoi am văzut, corpul lui era pătat, avea niște pete de la sânge, cum se lăsase sângele, a făcut infarct.
Nașul nostru, care era doctor, i-a spus să aibă o viață mai echilibrată și n-a ținut cont de asta. A făcut un preinfarct, din ce am înțeles apoi, cu patru zile înainte, dar la persoanele tinere nu se simte preinfarctul.Și apoi a fost infarct, pur și simplu. Ăla a fost cel mai mare șoc al vieții mele, când mi-am găsit bărbatul iubit mort în pat. Cu o zi sau două înainte de Crăciun a trebuit să-l înmormântez, a fost groaznic”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru „În Oglindă”.

Tavi avea 38 de ani, când a plecat dintre noi, iar Brigitte Pastramă vorbește foarte frumos despre el și în ziua de astăzi. Bruneta depindea financiar de bărbatul care o iubea și care îi făcea toate poftele și o răsfăța, iar în ziua în care a decedat, șocul a fost și mai mare pentru ea, pentru că a fost nevoită să muncească din greu, pentru a deveni femeia independentă care este la momentul actual. Nu știa nimic despre viață, dar când s-a văzut singură pe lume a fost nevoită să învețe să se descurce și i-a ieșit de minune, după părerea sa, luând în calcul că avea 26 de ani.

„Eu am depins de el, eu am fost soția lui, am fost foarte răsfățată. El a fost ultimul bărbat din viața mea care m-a răsfățat. Eu, din momentul acela, am învățat să fac bani singură. Am rămas văduvă la nici 26 de ani și nu știam nimic despre viața asta”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---