Showbiz

Antonia și Alex Velea și-au ales nașii de cununie. Cine sunt cei care le vor fi părinți spirituali: „Suntem prieteni de-o viață”

schedule 21 sept. 2023, 08:51

Antonia și Alex Velea și-au ales nașii de cununie. Cine sunt cei care le vor fi părinți spirituali: „Suntem prieteni de-o viață”
Sursa foto: YouTube Virgin Radio Romania

Antonia și Alex Velea și-au ales nașii de cununie și își doresc ca anul acesta să pună la punct toate detaliile legate de ziua în care își vor uni destinele. Iată cine sunt cei care le vor fi părinți spirituali!

Antonia și Alex Velea și-au ales nașii de cununie

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de ani buni și au împreună doi copii care le calcă pe urme, Dominic și Akim. În momentul de față, cei doi au mari emoții doar gândindu-se la faptul că își vor duce relația la un alt nivel și se vor cununa în fața lui Dumnezeu. Atât ei, cât și fanii lor așteaptă momentul acesta de multă vreme, doar că au fost foarte multe lucruri care i-au împiedicat să facă nunta mult visată.

Artistul a fost cel care a dat mai multe detalii despre ziua cea mare, pe care nu au ales-o încă. Aceștia nu au găsit o locație care să fie pe gustul lor, dar vor pune la punct fiecare aspect în toamna acestui an, deoarece au fost foarte ocupați în ultimele luni, ambii având concerte și tot felul de evenimente la care au fost prezenți. S-au gândit la nunta lor încă din pandemie, doar că le-a fost imposibil la vremea aceea să planifice unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor, din cauza regulilor strice impuse de autorități.

Recent, Alex Velea a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV și a recunoscut că nu știu pe cine vor invita la nunta lor, dar știu sigur cine vor fi părinții lor spirituali. Ei bine, aceștia vor fi cununați de unii dintre prietenii lor de o viață, Lucian și Bianca, pe care îi respectă și la care țin extrem de mult. Cântărețul a mai precizat și că nu își dorește nimic mai mult decât ca Antonia să fie relaxată și fericită în ziua nunții.

”A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamnas asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii. (...) Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii. Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată.”, a declarat Alex Velea, la XNS.

La un moment dat, Alex Velea a vorbit și despre cel mai mare compromis pe care l-a făcut în viața sa. Artistul regretă enorm că a acceptat să trăiască alături de alți oameni mai mult decât cu familia sa.

„Cel mai are compromis a fost când am acceptat să trăiesc cu alți oameni mai mult decât cu familia mea.(...) Încerc să fiu un tată model, la rândul meu am avut un tată pe care l-am apreciat și pe care și acum îl apreciez. Cred că la rândul meu nu voi dezamăgi. M-au crescut cu niște principii pe stil vechi care cred că se aplică și în zile noastre.”, a mai povestit artistul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---