Showbiz

Antonia, criticată dur că urcat pe scenă după moartea bunicului: „Mă înjura lumea pe net”

schedule 12 oct. 2023, 11:21

Antonia a fost criticată dur pe internet, pentru faptul că a urcat pe scenă după moartea bunicului. Ce a povestit artista într-un podcast.

Antonia, criticată dur pe internet

Antonia este o artistă și o mamă de nota zece, dar asta nu o ferește de comentariile răutăcioase de pe rețelele sociale. De nenumărate ori, partenera de viață a lui Alex Velea a fost luată la rost pentru stilul vestimentar, felul în care și-a crescut copiii sau, pur și simplu, pentru imaginile pe care le-a postat pe rețelele sociale. Haterii cântăreței nu pierd nicio ocazie pentru a o critica pe frumoasa artistă, care a învățat să nu mai pună la suflet cuvintele lor rele.

Deși nu le oferă o atât de mare importanță, Antonia nu le poate uita chiar atât de ușor, iar recent și-a amintit cum i-a sărit tot internetul în cap, după ce a urcat pe scenă la scurt timp de la moartea bunicului său. Artista se îndrepta spre un concert, când a aflat trista veste. Deși o durea sufletul, și-a făcut treaba ca de fiecare dată, dar nu a mai stat la poze, pentru că nu era în stare să o facă.

„Nu o să uit atunci când eram în drum spre Galați. Am aflat efectiv cu o oră înainte să ajung acolo și eram praf. Am cântat, mi-au făcut jobul. După am plecat, nu am mai stat la poze într-adevăr, pentru că nu am mai avut stare și mă înjura lumea pe net. „Nu îți e rușine că am stat acolo cu copilul în frig o oră?”. Îmi băteau în dubă, urlau...Să stau să le explic de fiecare dată”, a spus Antonia, într-un podcast.


Vedeta a mai vorbit și despre pasiunea sa pentru muzică. Părinții ei au fost primii care au remarcat cât de talentată era fiica lor, pentru că le cânta mereu prin casă. Iubita lui Alex Velea a fost surprinsă de ei cu un sistem de karaoke, după care aceștia au considerat că trebuie să dea la canto. A făcut și pian, dar a fost nevoită să renunțe la acele lecții, deoarece nu își permiteau să le mai plătească, iar după ce a mai crescut, a decis să își urmeze visul și a devenit una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară.

„Știu că sună foarte clișeic, dar de mică. Părinții mei au văzut că eu tot cânt prin casă, mi-au luat și combină de karaoke, cu microfon conectat și le-au dat în cap să mă ducă la canto. În același timp m-am apucat și de pian, doar că, la un moment dat, nu au mai putut să plătească ambele lecții. La pian îmi era mai lene să repet”, a mai spus artista.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---