Showbiz

Antonia, dezamăgită de începuturile carierei sale. Artista a ajuns să facă terapie: „Am o problemă cu emoțiile”

schedule 30 mar. 2023, 13:22

Youtube 9news

Antonia și-a pus sufletul pe tavă, în podcast-ul pe care îl moderează Horia Brenciu pe canalul lui de YouTube. Partenera de viață a lui Alex Velea a vorbit despre multe aspecte legate de viața sa privată, despre începuturile carierei sale, dar și despre emoțiile care în ultima vreme au pus stăpânire pe ea și din cauza cărora a fost nevoită să facă terapie.

Antonia a ajuns la terapie

Antonia este și a fost mereu foarte discretă în ceea ce privește viața privată, pentru că nu a dorit ca oamenii care nu o cunosc să o judece pentru anumite decizii pe care le-a luat, la un moment dat, în viață. Un alt motiv pentru care preferă să nu se exprime este frica pe care a prins-o din cauza oamenilor, în ceea ce privește uitarea unor cuvinte sau stâlcirea lor, din cauza faptului că a locuit o mare din viață în Statele Unite ale Americii și se exprimă mult mai bine în limba engleză.

Invitată în podcast-ul colegului ei de breaslă, iubita lui Alex Velea și-a deschis inima în fața celor care îi urmăreau și a vorbit despre faptul că din cauza emoțiilor negative pe care le are, ajunsese să nu mai fie bine cu ea însăși, moment în care a decis să facă terapie, iar odată cu trecerea timpului, starea sa este din ce în ce mai bună, motiv pentru care nu poate decât să se bucure. A învățat multe lucruri, datorită emoțiilor pe care le are când este nevoită să facă tot felul de lucruri.

 „Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine. Nu e ok. Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele. Că o să falsez. E ceva rău acolo. Emoțiile te ajută când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie. Mă duc. Am început acum de curând. Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare”, a povestit Antonia, în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Mai mult de atât, cântăreața și-a amintit de începuturile carierei sale, de care nu este deloc mulțumită. Antonia a lansat, la vremea aceea, piesa Morena pe care acum o consideră una banală, cu versuri copilărești și pe care refuză să o mai cânte în concertele sale. Este piesa datorită căreia a ajuns să fie cunoscută, cu care s-a lansat, dar acest lucru nu înseamnă că este mândră de ea.


„Ce clip, Doamne. Ce rușine. E foarte rușinos. Pe vremurile alea, când s-a scris piesa asta mi-era… Nu rușine, dar erau niște cuvinte foarte simple. Din alea de copii. Dar după aia mi-am dat seama că genul ăsta de piese așa simple rămân în cap și după aia am trecut peste. Dar piesa m-a lansat, practic”, a adăugat vedeta.


Antonia nu este doar o artistă talentată, ci și mama a trei copii pe care îi adoră și care le calcă pe urme ei și lui Alex Velea.

 „Maya are perioade. Acum vrea să fie actriță. Cei mici cântă, dansează. Mai mult rapp-uiesc. Au fost la studio și au tras câteva piese improvizate. Și actori. Sunt la o academie acum. Dominic cred că o să joace într-un film anul ăsta”, a mai povestit ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9695 RON
0.00350
USD
USD: 4.6078 RON
0.00070
GBP
GBP: 5.8126 RON
0.00410
HUF
HUF: 1.2621 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5409 RON
0.00170
CHF
CHF: 5.1124 RON
-0.02100
Convertor valutar

Rezultat: ---