Showbiz

Fiica Roxanei Ciuhulescu, operată de urgență. Ce diagnostic i-au pus medicii: „Riscurile ar fi fost înfiorătoare”

schedule 23 aug. 2023, 10:53

Fiica Roxanei Ciuhulescu, operată de urgență. Ce diagnostic i-au pus medicii: „Riscurile ar fi fost înfiorătoare”
Sursa foto: YouTube ProMotor România

Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost operată de urgență. Ce diagnostic i-au pus medicii și care erau riscurile la care s-ar fi supus, dacă nu ar fi ajuns repede pe masa de operație!

Fiica Roxanei Ciuhulescu a fost operată de urgență

Familia Roxanei Ciuhulescu trece prin clipe de coșmar, după ce fiica sa în vârstă de doar 15 ani a ajuns pe masa de operație. Vedeta a avut parte de cel mai greu an din viața sa, pentru că a fost pusă la încercare în toate modurile posibile, fiica sa fiind diagnosticată în perioada pandemiei de coronavirus cu scolioză toraco-lombară și chiar dacă mama sa a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a o ajuta să scape de această problemă, toate eforturile depuse au fost în zadar.

Fiica ei a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și a purtat un corset special, dar cu toate acestea problema cu care se confrunta a ajuns să se agraveze și să se transforme într-o scolioză severă, motiv pentru care Roxana Ciuhulescu s-a speriat foarte tare și a sperat că nu se va ajunge la o intervenție chirurgicală, doar că din păcate nu a putut fi evitată.

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea! Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100… În 2020, în vremea pandemiei, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară. Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă”, a scris Roxana Ciuhulescu, pe pagina sa de Facebook.

Ea a povestit că fiica sa face balet de la vârsta de 3 ani, iar faptul că în perioada pandemiei nu a avut deloc activitate i-a dăunat serios. Era un copil activ care a crescut repede în înălțime, tocmai din această cauză scolioza a evoluat rapid și a fost nevoie de o intervenție chirurgicală, pentru că în caz contrar riscurile ar fi fost unele foarte mari și ar fi putut duce chiar la perforarea organelor sau deformarea mersului.

„Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei - pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul. Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol. După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita. Intervenția chirurgicală a avut loc astăzi, a durat 9 ore și a fost absolut necesară. În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile”, a mai zis vedeta, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---