Showbiz

Fostul cumnat al lui Florin Salam sare în apărarea manelistului în scandalul cu dama de companie: „A fost și el ca orice bărbat cu o gagică”

schedule 18 ian. 2024, 12:20

Fostul cumnat al lui Florin Salam sare în apărarea manelistului în scandalul cu dama de companie: „A fost și el ca orice bărbat cu o gagică”
Sursa foto: YouTube Damian Draghici

Fostul cumnat al lui Florin Salam sare în apărarea manelistului în scandalul cu dama de companie. Ce a spus bărbatul despre situația în care se află manelistul acum!

Fostul cumnat al lui Florin Salam sare în apărarea lui

Florin Salam se află în centrul unui scandal de zile mari, în urma unor acuzații pe care le-a primit din partea unei dame de companie. Femeia a spus că manelistul ar fi agresat-o, iar el a negat toate aceste lucruri, spunând că a fost o înscenare, deoarece nimic din ceea ce a spus ea nu este adevărat, ceea ce nu a negat este faptul că o cunoștea pe persoana respectivă. El a mai povestit că iubitul ei a venit alături de ea acolo, a lăsat-o pur și simplu și a plecat.

După ce avocata cântărețului a venit la rândul ei cu declarații, fostul cumnat al lui Florin Salam a sărit și el în apărarea sa, spunând că din punctul său de vedere, dacă un asemenea eveniment nefericit ar fi avut loc, angajații hotelului ar fi sunat imediat la poliție.

Florin Albu crede că totul a fost aranjat de femeia aceea și iubitul ei, după ce s-au sfătuit, din simpla dorința de a-l șantaja și că nu ar fi trebuit să se ajungă la una ca asta. În plus, a atras atenția că situația a avut loc pe 1 ianuarie, iar persoana în cauză a dat declarații la două săptămâni distanță.

Una alt aspect care i-a atras atenția a fost legat de faptul că ei vor doar să scoată niște bani de la Florin Salam și nimic mai mult.

„Vorbim de ...(n.r. numele hotelului unde ar fi avut loc incidentul) până la urmă. Dacă se aude ceva sau dacă spui că ai fost agresată, cei de acolo pun imediat mâna pe telefon și sună la poliție. Eu spun că a fost un aranjament, s-a sfătuit cu bărbatul ăla și au vrut să-l șantajeze. (...) Nu trebuia să se ajungă la chestia asta. A fost și el ca orice bărbat cu o gagică pe 1 ianuarie și se trezește asta pe 15 ianuarie că a fost bătută. Eu mă gândesc în felul următor: Dacă mă bate cineva acum, în secunda unu sun la poliție. Mă duc jos la recepție la oamenii aceea să mă ajute, dacă îmi este teamă să sun singură. 
Ea nu a făcut treaba asta. A așteptat să se gândească bărbatul ala al ei și au pus un plan la cale să-l stoarcă pe Florin de bani. Fata aceea nu ar fi făcut așa ceva dacă nu ar fi fost îndrumată de cineva. Mă gândesc că fata aceea are sigur pe cineva care o comandă, doar am înțeles că este damă de companie. Eu spun că este vorba despre un șantaj aici! Salam a fost escrocat!”, a declarat fostul cumnat al lui Florin Salam, pentru cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---