Social

Verișorul lui Culiță Sterp s-a sinucis. Bărbatul suferea din dragoste: „A fost un băiat de milioane”

schedule 18 mai 2023, 08:41

Verișorul lui Culiță Sterp s-a sinucis. Bărbatul suferea din dragoste: „A fost un băiat de milioane”
Sursa foto: YouTube Focus PrimaTV

Vărul lui Culiță Sterp, Ioniță, a decis să își pună capăt zilelor, din cauza problemelor din dragoste cu care se confrunta în ultima vreme. Familia și prietenii sunt în stare de șoc și se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum.

Vărul lui Culiță Sterp și-a pus capătul zilelor

Problemele se țin lanț pentru familia Sterp, după ce Ioniță în vârstă de doar 30 de ani, vărul celebrului interpret de manele, s-a sinucis. Acesta suferea din dragoste și nu a mai rezistat durerii pe care o simțea, din cauza despărțiriii prin care trecuse și care i-a dat lumea peste cap. Nu își vedea viața în lipsa femeii de care se îndrăgostise și care l-a lăsat și a considerat că totul s-a terminat pentru el în clipa în care au luat-o pe drumuri diferite.

Se pare că acesta ar fi avertizat-o de ce avea să se întâmple și chiar ar fi rugat-o să contacteze oamenii legii, dar persoana respectivă ar fi văzut mesajul lui Ioniță cu întârziere, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, deși au încercat din răsputeri.

Tânărul de 30 de ani a lăsat în urma sa o durere imensă, iar cei dragi se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum, fără să le vină a crede că un băiat atât de bun precum era el a fost capabil de un asemenea gest. Mama lui a început să plângă, când a auzit ce a pățit copilul ei, ea fiind convinsă că din cauza fostei relații a ajuns în acel punct. Este greu pentru fiecare cunoscut de-ai lui. Acesta s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare pe care o deținea în casa în care locuia alături de părinții săi, cei care l-au găsit fără suflare fiind chiar ei.

„E urât și greu, atât… Nu a pomenit niciodată despre așa ceva…”/ ”Din dragoste, dar nu știu…”/ ”Am auzit-o pe maică-sa când a început să plângă, a fost disperată, am ieșit afară și am întrebat-o ce se întâmplă, a zis că pentru o fată care l-a lăsat”/ ”A fost un băiat de milioane, nu știu ce a pățit, a avut o decepție”, au spus rudele și prietenii bărbatului, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---