Politic Externe

Donald Trump, despre inculparea sa: „O insultă la adresa naţiunii“

schedule 05 apr. 2023, 12:26

Donald Trump, despre inculparea sa: „O insultă la adresa naţiunii“
Evan El-Amin / Shutterstock

După ce fostul președinte american s-a întors la reşedinţa sa Mar-a-Lago din Florida, Donald Trump a vorbit despre inculparea sa în fața unui tribunal din New York. Acesta a declarat că învinuirea sa este o "insultă la adresa naţiunii".

Ce părere are Donald Trump despre inculparea sa

Donald Trump a vorbit despre inculparea sa după ce a revenit la reşedinţa sa Mar-a-Lago din Florida. Acesta a spus că inculparea sa este o insultă la adresa națiunii, iar singura crimă pe care ar fic comis-o este să apere națiunea în fața celor care își doresc să o nimicească.

"Singura crimă pe care am comis-o este să apăr cu curaj naţiunea noastră împotriva celor care încearcă să o distrugă", şi-a asigurat fostul preşedinte american susţinătorii.

Fostul președinte american s-a arătat extrem de deranjat de cele întâmplate, afirmând că pentru el este un șoc și un lucru total nou.

"Niciodată nu mi-am imaginat ca acest lucru să fie posibil în America", a spus el din reşedinţa sa Mar-a-Lago.

Donald Trump l-a criticat dur pe procurorul din New York în fața susținătorilor săi. Totodată, oficialul american a vorbit despre alte anchete cu care are de furcă, începând de la presiunea asupra oficialilor electorali din statul Georgia până la gestionarea arhivelor de la Casa Albă, de fiecare dată menționând investigaţii "frauduloase".

"Este o ingerinţă electorală masivă", a denunţat Donald Trump.

34 de capete de acuzarea pentru Donald Trump

În timpul discursului său, Donald Trump a vorbit și despre frauda de la alegerile prezidenţiale din 2020, atunci când a pierdut lupta pentru șefie în fața lui Joe Biden.

Anterior, Donald Trump a pledat nevinovat în Manhattan în dosarul în care este învinuit pentru falsificarea unor documente contabile într-un proces penal care a stârnit pasiuni în SUA. La audierea din această săptămână, fostul preşedinte american a pledat nevinovat în cazul celor 34 de capete de acuzarea care i s-au adus împotriva sa de procurorul Alvin Bragg.

Eliberat și fără control judiciar, Donald Trump intenționează să se țină departe de un proces în ianuarie 2024, mai ales că acesta a anunțat că va candida din nou la alegerile prezidențiale din 2024. Judecătorul Juan Merchan a anunțat că procesul penal ar putea începe în ianuarie 2024, însă avocaţii lui Donald Trump ar prefera primăvara anului 2024.  

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost pus sub acuzare de un mare juriu din Manhattan. Fostul președinte american este acuzat penal de dare de mită starului porno Stormy Daniels în schimbul tăcerii sale cu privire la presupusa lor relație.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9695 RON
0.00350
USD
USD: 4.6078 RON
0.00070
GBP
GBP: 5.8126 RON
0.00410
HUF
HUF: 1.2621 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5409 RON
0.00170
CHF
CHF: 5.1124 RON
-0.02100
Convertor valutar

Rezultat: ---