Politic

Familia îl încurajează pe Joe Biden să rămână în cursa prezidențială în pofida dezbaterii slabe

schedule 01 iul. 2024, 14:01

Familia îl încurajează pe Joe Biden să rămână în cursa prezidențială în pofida dezbaterii slabe
Foto: Shutterstock
Joe Biden primește susținere familială la Camp David, rămânând în cursa prezidențială în ciuda unei dezbateri dificile cu Trump.

Președintele Joe Biden a primit un val de susținere din partea familiei sale în urma unei întâlniri la Camp David, unde a fost îndemnat să continue lupta în cursa prezidențială, chiar și după o prestație considerată slabă în confruntarea cu Donald Trump. În ciuda discuțiilor din rândul democraților despre posibilitatea înlocuirii lui Biden, familia sa rămâne încrezătoare în capacitatea acestuia de a conduce țara pentru încă patru ani.

În timpul reuniunii, membrii familiei, inclusiv soția Jill Biden și fiul său Hunter, au criticat pregătirea președintelui pentru dezbatere și au discutat despre posibile strategii de a calma anxietatea din partid. În ciuda acestor preocupări, familia a exprimat un sprijin ferm pentru Biden, cu Hunter fiind unul dintre cei mai vocali susținători ai săi.

În paralel cu discuțiile familiale, Biden a solicitat sfaturi de la consilieri și a luat în considerare posibilitatea de a organiza o conferință de presă sau de a acorda interviuri pentru a-și clarifica poziția. Totodată, cel puțin unul dintre nepoții președintelui și-a arătat interesul de a se implica mai activ în campanie.

În ciuda recunoașterii unei performanțe sub așteptări, Biden a menținut legătura cu consilieri de încredere și figuri importante din partid, semn că încă este în căutarea celor mai bune căi de a-și consolida poziția înaintea alegerilor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6264 RON
0.01980
GBP
GBP: 5.8751 RON
-0.00570
HUF
HUF: 1.2596 RON
-0.00450
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.1228 RON
0.01580
Convertor valutar

Rezultat: ---