Politic

Joe Biden reafirmă determinarea de a continua în cursa electorală în ciuda speculațiilor privind sănătatea sa

schedule 05 iul. 2024, 13:10

Joe Biden reafirmă determinarea de a continua în cursa electorală în ciuda speculațiilor privind sănătatea sa
Gints Ivuskans / Shutterstock
Joe Biden respinge speculațiile privind retragerea sa, afirmându-și intenția de a candida pentru un nou mandat și negând problemele de sănătate.

Președintele SUA, Joe Biden, a răspuns ferm speculațiilor privind capacitatea sa de a-și continua mandatul și candidatura pentru un al doilea termen, în ciuda unei dezbateri considerate nereușite în fața rivalului său, Donald Trump. Într-un dialog cu susținătorii săi și într-un interviu radio, Biden a recunoscut că a făcut o greșeală în timpul dezbaterii, dar a subliniat că nu are intenția de a se retrage din cursa electorală.

În cadrul unei recepții la Casa Albă, un membru al publicului i-a încurajat pe Biden să continue lupta, la care președintele a răspuns afirmativ, asigurându-l că poate conta pe el. În plus, într-un apel către campania sa, Biden a declarat că este candidatul Partidului Democrat și că nimeni nu îl va împinge afară.

În contextul întrebărilor despre starea sa de sănătate, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a negat categoric că Biden ar avea o formă de demență sau Alzheimer, răspunzând unui jurnalist cu un "nu" tranșant.

Președintele Biden este programat să acorde un interviu de mare risc jurnalistului și prezentatorului vedetă George Stephanopoulos, în cadrul unei călătorii de campanie în Wisconsin, ocazie cu care va avea posibilitatea să-și revanșeze prestația anterioară.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9755 RON
0.00180
USD
USD: 4.5904 RON
0.00710
GBP
GBP: 5.8857 RON
-0.00860
HUF
HUF: 1.2625 RON
0.00570
BGN
BGN: 2.5439 RON
0.00090
CHF
CHF: 5.1244 RON
-0.00560
Convertor valutar

Rezultat: ---