Showbiz

Ilinca Vandici a confirmat separarea de Andrei Neacșu. Mărturisirile prezentatoarei: „Suntem divorțați oficial!”

schedule 17 iul. 2023, 14:24

Ilinca Vandici a confirmat separarea de Andrei Neacșu. Mărturisirile prezentatoarei: „Suntem divorțați oficial!”
Sursa foto: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a recunoscut, în fața tuturor oamenilor care o urmăresc și care o îndrăgesc, faptul că ea și Andrei Neacșu au decis să o ia pe drumuri separate. Iată ce a zis prezentatoarea de la Kanal D!

Ilinca Vandici a confirmat divorțul

În urmă cu doar câteva luni, au început să apară pe internet prime zvonuri legate de divorțul dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu. Surse din apropierea celor doi au mărturisit că fostul partener de viață al prezentatoarea de la Kanal D s-a mutat de foarte mult din timp de acasă și chiar din acel moment și-au dat seama că lucrurile nu mai mergeau la fel de bine între ei, dar nu au păstrat informația, cu au dat-o mai departe.

Deși multă lume discuta deja pe marginea acestui subiect, cei doi foști parteneri de viață au refuzat să ofere prea multe detalii, motiv pentru care fanii ei nu au știut ce să mai creadă, mai ales că ea era mereu cu zâmbetul pe buze, prezentă la evenimente și la filmări. Lunile au trecut, iar Ilinca Vandici a decis să recunoască faptul că lucrurile nu mai mergeau între ei, că au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a salva relația doar că nu a mai mers și că deși nu pare o situație critică, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva.



”Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvăm relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a zis Ilinca Vandici, pentru cancan.ro, acum ceva timp.

Mai mult de atât, de curând, a decis să și confirme divorțul de tatăl copilului ei. Vedeta a zis clar că ea și Adrian Neacșu sunt separați de mai multă vreme și chiar au semnat actele, doar că nu au simțit nevoia să discute despre acest lucru care ține de viața lor privată și care, de asemenea, este un subiect delicat. Prezentatoarea a rămas, cu toate acestea, o femeie puternică, mai ales că fiul ei are nevoie de ea. De creșterea fiului lor se vor ocupa împreună, pentru că acesta are nevoie de prezența ambillor părinți în viața sa.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cât se poate de discret, așa cum este normal să se întâmple”, a declarat ea, pentru wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---