Showbiz

Ce job a avut Ionuț Rusu înainte de a ajunge cunoscut. Nu i-a fost deloc ușor: „Condiții nasoale rău”

schedule 06 nov. 2023, 12:27

Ce job a avut Ionuț Rusu înainte de a ajunge cunoscut. Nu i-a fost deloc ușor: „Condiții nasoale rău”
Sursa foto: Instagram Ionut Rusu

Ionuț Rusu este, la momentul actual, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți de la noi din țară, dar viața sa nu a fost mereu la fel de bună precum este acum. Ce job a avut înainte și cât de greu a fost drumul spre succes!

Ce job a avut Ionuț Rusu înainte de a ajunge cunoscut

Ionuț Rusu a intrat în atenția oamenilor, odată cu participarea sa în cadrul competiției America Express. Comediantul a plecat în aventura vieții sale alături de bunul ei prieten, George Tănase, iar acum ambii se bucură de atenția fanilor emisiunii care îi apreciază pentru parcursul lor. Înainte de a ajunge aici, a avut mult de muncit și drumul lui nu a fost deloc unul simplu, ci mai degrabă unul presărat cu greutăți.

Comediantul a povestit, în cadrul unui interviu, faptul că a avut chiar și un loc de muncă, înainte de a ajunge în lumina reflectoarelor. Concurentul de la America Express a fost șofer de tir, călcând în felul acesta pe urmele tatălui său care se descurca de minune.

Pentru el condițiile de muncă erau îngrozitoare, dar nevoia l-a învățat multe, inclusiv să reziste în acest caz. Pleca pentru două luni și trecea prin niște momente pe care nu ar mai vrea să le trăiască vreodată, dar despre care vorbește cu mare ușurință.

Este recunoscător pentru tot ceea ce a trăit până acum, dar mai ales pentru faptul că l-a întâlnit pe George Tănase, cel care îi este prieten de mai bine de opt ani și alături de care a plecat în America Express, de unde fanii lor speră că s-au întors cu premiul cel mare.

„Sunt comediant de profesie, fără să fi terminat vreo școală anume, dar am fost și altele. Șofer pe camion, 40 de tone! Taică-miu era, de asemenea, șofer pe camion, dar el mai avea și altă meserie.
Eu am fost plecat câte două luni și crede-mă condiții nasoale. N-am mâncat niciodată o masă sănătoasă pe TIR. Comestibilă, adică. De multe ori, aveau iz de motorină toate. Am dormit în spatele unei cabine, e destul de greuț. Ei au baie. Pe TIR, la roată era baia mea”, a declarat Ionuț Rusu, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---