Showbiz

Mirela Vaida, amendată de Primăria Capitalei. Mesajul tranșant pe care l-a transmis prezentatoarea de la Acces Direct: „Am o problemă”

schedule 02 oct. 2023, 08:05

Mirela Vaida, amendată de Primăria Capitalei. Mesajul tranșant pe care l-a transmis prezentatoarea de la Acces Direct: „Am o problemă”
Sursa foto: Instagram Mirela Vaida

Mirela Vaida a fost amendată de Primăria Capitalei, iar la scurt timp după aceea, prezentatoarea de la Acces Direct le-a transmis un mesaj angajaților respectivi. Iată ce a zis!

Mirela Vaida, mesaj după ce a fost amendată de Primăria Capitalei

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi din țară, iar pe lângă faptul că se descurcă foarte bine în meseria sa, este și o artistă pricepută. Vedeta are o voce impresionantă, susține concerte cât de des poate, dar lucrează și la Teatru de Revista, unde chiar la finalul acestei săptămâni a avut un spectacol. Ceea ce părea a fi o zi oarecare în care mergea la muncă s-a transformat într-una de coșmar despre care chiar ea a vorbit pe contul său de Instagram la scurt timp după aceea.

Găsirea unui loc de parcare este o reală problemă pentru șoferii din București, iar cu aceasta s-a confruntat și prezentatoarea de la Acces Direct. În fiecare weekend, Calea Victoriei devine pietonală, ceea ce în mod evident înseamnă că mașinile nu își au locul acolo, motiv pentru care vedeta a fost amendată de Primăria Capitalei. Aceasta nu a suportat ideea că este nevoită să plătească 200 de lei, nefiind după părerea sa vina ei, așa că a transmis un mesaj tranșant în mediul online.

Întâmplarea face că Teatru de Revistă, unde Mirela Vaida este angajată, se află chiar pe Calea Victoriei, ceea ce a adus la amendarea sa, deși mergea la muncă și era datoria ei să o facă.

Foc și pară din această cauză, ea a recunoscut că nu îi vine să creadă că a fost nevoită să trăiască un asemenea moment din cauza Primăriei Capitalei care nu a făcut nimic mai mult decât să amendeze un angajat care a mers la job.

"Am și o problemă. Vreau să transmit și eu un mesaj Primăriei Capitalei ai cărei angajați suntem că noi în Teatrul de Revista suntem practic finanțați de Primăria Capitalei București. Cum să facem când venim la muncă cu mașina, unde să parcăm ca să nu ne amendați. Calea Victoriei unde are sediul este închisă circulației și se circula doar pietonal.
Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei care practic își amendează angajații venind la muncă. Eu trebuie să plătesc 200 de lei amendă că am fost astăzi la muncă la Teatrul de Revista. Sunt amendată că nu aveam cum să parchez. Asta înseamnă să fi artist în România.", este mesajul pe care l-a transmis prezentatoarea de la Acces Direct, în mediul online.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---