Showbiz

Teo Trandafir, despre primul ei loc de muncă. Unde s-a angajat prezentatoarea: „Mi s-a făcut rău”

schedule 27 oct. 2023, 09:10

Teo Trandafir, despre primul ei loc de muncă. Unde s-a angajat prezentatoarea: „Mi s-a făcut rău”
Sursa foto: Instagram Teo Trandafir

Teo Trandafir nu a lucrat din prima în televiziune. Până a ajuns să lucreze într-un domeniu atât de drag ei, a parcurs mai mulți pași și a fost nevoită să muncească. Iată care a fost primul său loc de muncă”

Csre a fost primul loc de muncă al lui Teo Trandafir

Teo Trandafir se află pe lista celor mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. Are ani buni de carieră în spate, iar emisiunile prezentate de ea au fost mereu urmărite de telespectatori, tocmai de aceea șocul unora a fost mare în clipa în care cea pe care o modera ea pe Kanal D a fost scoasă din grila de programe. Astfel, ea s-a dus la Radio Impuls, una dintre primele sale iubiri. Deși adoră să se afle la radio și a făcut asta mulți ani la rând, nu acesta a fost primul său loc de muncă.

Deși pare greu de crezut că nu a lucrat din prima în aceste domenii, chiar așa a fost. Teo Trandafir a lucrat pentru prima dată în vânzări. Prezentatoarea vindea bilete de tratament și de odihnă. într-o agenție de turism făcută de niște francezi în țara noastră, de altfel și prima de genul acesta din România. Din câte a povestit fosta prezentatoare de la Kanal D, ei căutat persoane vorbitoare de limba franceză, iar pentru ea toate lucrurile s-au așezat așa cum ar fi trebuit și a obținut destul de repede postul respectiv.

Mai apoi, a ajuns să lucreze pentru un post de radio, unde nu făcea mare lucru, până într-o zi când se afla singură acolo și a fost nevoită să ducă la bun sfârșit prima sa reclamă. Chiar dacă era speriată și nu știa cum să procedeze, nu a avut de ales. După toate acestea, a urmat primul său buletin de știri, unde i s-a făcut rău și de acolo a început întreaga sa carieră și drumul către cine a devenit în ziua de astăzi, motiv pentru care este recunoscătoare, deși a avut parte de multe provocări de-a lungul vieții.

„Primul meu job a fost de vânzător. Vindeam bilete de odihnă și tratament la o agenție de turism, prima din România făcută de niște francezi. Aceștia căutau vorbitori de limba franceză și pe mine m-au luat pentru că făceam asta. Acolo veneau tot felul de francezi care îmi cereau, ba bilete de avion, ba bilete de odihnă și tratament.
După asta, am plecat la un post de radio, unde am fost secretar dactilograf, făcător de cafele și eliberator de adeverință de serviciu și într-o bună noapte a trebuit să fac prima mea reclamă, pentru că eram singura din radio. Cu toată sperietura a trebuit să o fac. A urmat apoi primul meu buletin de știri, unde mi s-a făcut rău și m-a scos Marius Furdui să nu mai fiu vânătă la față”, a declarat Teo Trandafir, conform ego.ro.

SONDAJ

Ați primit primă de Crăciun de la angajator?

Da: 2 voturi
Nu: 17 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

19 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9708 RON
-0.00310
USD
USD: 4.6131 RON
-0.00720
GBP
GBP: 5.7989 RON
-0.00400
HUF
HUF: 1.3042 RON
-0.00470
BGN
BGN: 2.5415 RON
-0.00160
CHF
CHF: 5.2443 RON
0.01700
Convertor valutar

Rezultat: ---